Barça B - Espanyol B: El derbi es tenyeix de blaugrana (2-0)

Barça B - Espanyol B: El derbi es tenyeix de blaugrana (2-0)

El filial suma el primer triomf del 2020 després de vèncer els blanc-i-blaus amb els gols d'Araujo i Collado

El primer derbi de la història a l'Estadi Johan Cruyff s'ha tenyit de color blaugrana. El Barça B ha superat l'Espanyol per 2-0, gràcies als gols d'Araujo i Collado, que li permet sumar el primer triomf del 2020. Així mateix, els de Garcia Pimienta tanquen la primera volta amb 32 punts i amb un nou triomf al fortí blaugrana que es manté imbatut: sis victòries i quatre empats.

Conscients de la gran importància que tenen els derbis, i més veient com d'ajustada està la classificació, el Barça B ha sortit endollat. Ja en el primer minut de partit, els blaugranes han donat el primer avís amb un xut molt ajustat de Riqui Puig des de la frontal que ha desviat el porter blanc-i-blau. Deu minuts després, una internada d'Hiroki des de la banda esquerra a l'interior de l'àrea s'ha saldat amb un penal a favor dels locals per una falta de Soria, que ha vist la targeta groga. El llançament de Monchu des dels onze metres però, l'ha aturat Adri López.

El filial blaugrana ha mantingut amb domini el ritme del partit i a la mitja hora ha vist recompensat el bon joc amb un gran gol de Ronald Araujo. El central uruguaià ha rematat de primeres amb la cama dreta una falta directa que ha penjat a l'àrea el capità blaugrana. D'aquesta manera, el 15 culer ha sumat el seu tercer gol de la temporada amb el qual ha situat l'1-0 al marcador.

Collado sentencia el partit a la represa

Els visitants han posat a prova la porteria blaugrana, avui defensada per Sergi Puig, amb un gran xut de Soria, però el porter local ha salvat amb solvència l'ocasió. Pràcticament en la jugada següent, els de Garcia Pimienta han ampliat la diferència en el marcador amb una diana de Collado. La jugada ha nascut dels peus de Riqui Puig, que ha fet un canvi d'orientació amb l'exterior cap a Akieme, aquest ha centrat l'esfèrica a l'interior de l'àrea i l'ha rematat de primeres Collado per batre Adri López i situar el definitiu 2-0. Un gol que ha permès als blaugranes disputar el tram final de partit amb més tranquil·litat i segellar, de manera definitiva, el vuitè triomf a la Lliga. Així doncs, el Barça B es col·loca en cinquena posició amb 32 punts, a només tres del líder, que és el Sabadell amb 35. El filial blaugrana rebrà al Badalona en el proper partit de Lliga, dimecres 15 (19:00 hores).

Fitxa del partit:

Barça B, 2

Espanyol B,

Barça B: Sergi Puig, O. Mingueza, Guillem, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Abel Ruiz (Sarsanedas, min 89), Hiroki (Saverio, min 62), R. Araujo, Jandro (Reis, min 74), Akieme.
Espanyol B: Adrián, Soria, Iago, Damià (Marc, min 64), Moha, Soni (Alberto, min 74), Ferran (Pau, min 64), Tugarinov, Iván Gil, Pujol, Melamed.
Gols: 1-0, R. Araujo (min 33); 2-0, Collado (min 56).
Àrbitre: Campos Salinas. Targeta groga als blaugranes Riqui Puig, Jandro, Guillem i als visitants Soria, Soni, Damià, Ferran, Melamed, Manchón, Pujol i Alberto.
Assistència: 4.321 espectadors a l'Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut