Aicardo torna contra el Jimbee Cartagena

Aicardo torna contra el Jimbee Cartagena

El tècnic Andreu Plaza recupera un dels quatre lesionats per enfrontar-se a un Cartagena molt renovat

Tres missatges ha donat Andreu Plaza en la prèvia del partit contra el Jimbee Cartagena (divendres, 21.15 h, Palau Blaugrana).

El primer: ha avisat del potencial d’un Cartagena “molt renovat i dissenyat per disputar el play-off”, en referència al fitxatge de Solano i l’arribada de Duda a la banqueta.

El segon: ha remarcat que les minivacances de Nadal han estat profitoses per l’equip després d’un primer trimestre molt intens. El tècnic recupera Jesús Aicardo després d’un mes de baixa i aviat podrà comptar també amb Lozano. “Necessitàvem uns dies de desconnexió, sobretot a nivell mental”, ha explicat el tècnic, que també ha expressat el seu desig per al 2020. “Salut i prou lesions”, ha demanat Plaza.

I el tercer: ha remarcat la importància d’acabar primers la Lliga regular. “És molt important afrontar el play-off amb avantatge de pista, ja s’ha vist aquestes últimes temporades, i està clar que ens marquem com a un dels grans objectius el guanyar la Lliga regular”, avisa Plaza.

Tots atents, doncs, al primer examen del 2020. Un duel carregat d’al·licients: la reaparició d’Aicardo, la revenja de la derrota de la temporada passada (4-5), la resposta de l’equip després de la derrota a Peníscola, i el retorn de Duda al Palau. Que ningú s’ho perdi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut