Emili Rousaud, nou vicepresident institucional del Club

Emili Rousaud, nou vicepresident institucional del Club

Així mateix, a proposta de Josep Maria Bartomeu, la Junta Directiva incorpora David Bellver com a vocal integrat a l’Àrea Esportiva, amb funcions vinculades a les competicions internacionals organitzades per la UEFA i la FIFA

El FC Barcelona comunica el nomenament d’Emili Rousaud, soci 31.011, com a nou vicepresident institucional del Club. Emili Rousaud és vocal de la Junta Directiva des del juliol del 2015, i en aquests anys ha estat assignat a l’Àrea Social, com a directiu responsable de l’Oficina d’Atenció Especialitzada, departament que vetlla per les polítiques d’accessibilitat, inclusió i mobilitat al Club.

Emili Rousaud i Parés (Barcelona, 27 d’abril del 1966). Soci 31.011 del FC Barcelona. Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Assessoria i Gestió tributària (AGT ) per ESADE.

En el camp professional, és fundador i director general de Factor Energia, SA, primera empresa comercialitzadora d’electricitat nascuda en el mercat liberalitzat, i combina la direcció de Factorenergia amb la vicepresidència de la patronal catalana PIMEC. També és membre del Plenari de la Cambra de Comerç de Barcelona, així com del Comité de Agentes de Mercado del Mercado Español de la Electricidad, i és impulsor i membre fundador de la Asociación de Comercializadores Independientes de Energía (ACIE), de la qual actualment és vicepresident segon. És vicepresident de l’associació catalana Grup de Gestors Energètics (GGE).

D’altra banda, és professor associat de la Universitat Pompeu Fabra en assignatures vinculades a l’àrea de màrqueting a la facultat de Periodisme i Comunicació Audiovisual.

Així mateix, a proposta del president Josep Maria Bartomeu, la Junta Directiva incorpora David Bellver, soci 45.015, com a vocal integrat a l’Àrea Esportiva, amb funcions vinculades a les competicions internacionals organitzades per la UEFA i la FIFA. Bellver ha estat membre i coordinador de la comissió esportiva de futbol formatiu del Club, entre els anys 2003 i 2005, i, des de l’any 2010 és representant de relacions institucionals del Club davant la UEFA.

David Bellver, nou vocal del FC Barcelona integrat a l'Àrea Esportiva

Aquest nomenament haurà de ser ratificat en la pròxima Assemblea General de Socis Compromissaris.

David Bellver i Vives (Barcelona, 4 de setembre del 1968). Soci 45.015 del FC Barcelona. Diplomat en Ciències Empresarials, assessor fiscal i membre de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears.

Fundador de Bellver Assessorament i Gestió Empresarial, empresa dedicada a la gestió administrativa, l’assessorament comptable, fiscal, laboral i jurídic. És soci de Micfootball SL, empresa especialitzada en l’organització d’esdeveniments esportius i president de l’Agrupació Esportiva Micfootball, organitzadora del torneig MIC Mediterranean International Cup. També és membre del Consell Assessor del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut