Tornada a la feina

Tornada a la feina

Els jugadors disponibles del primer equip s'han exercitat aquest diumenge a la tarda en la primera sessió després de les festes de Nadal

Tornada a la feina a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de les festes de Nadal, el primer equip del FC Barcelona ha tornat als entrenaments aquest diumenge a la tarda per començar a preparar el duel del proper dissabte contra l'Espanyol (21.00 hores).

Una sessió amb els jugadors disponibles del primer equip i que també ha comptat amb la presència d'Iñaki Peña i Carles Pérez, del Barça B. A més, Ansu fati ha fet part del treball amb el grup. En canvi, Moussa Wague, amb una conjuntivitis, no s'ha exercitat, i tampoc s'ha entrenat Sergi Roberto, amb permís del tècnic. Cal destacar que abans de l'entrenament s'ha fet un minut de silenci en homenatge a la mare de Sergi Roberto, que ens va deixar dissabte passat. 

A més, cal recordar que Leo Messi, Luis Suárez, Neto i Arturo Vidal s’incorporaran als entrenaments el proper 2 de gener. Abans, l’equip durà a terme una doble sessió d’entrenaments el dilluns 30 (11 h i 18 h) i té prevista una altra jornada de treball per al dimarts 31 (10 h), la qual serà l'última de l'any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut