Tot el que cal saber de la tornada als entrenaments

Tot el que cal saber de la tornada als entrenaments

Després d'una setmana de vacances, el 29 de desembre es reprèn la rutina de les sessions a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

La rutina d'entrenaments torna al primer equip. Després d'una setmana de vacances, els d'Ernesto Valverde s'exercitaran el 29 de desembre (a les 18 hores) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb el partit de Lliga contra l'Espanyol en l'horitzó (dissabte, 4 de gener - 21 h)

Tot seguit, l’equip durà a terme una doble sessió d’entrenaments el dilluns 30 (11 h i 18 h) i té prevista una altra jornada de treball per al dimarts 31 (10 h). El dia 1 l’equip descansarà, abans de reprendre l’activitat ja en el 2020. La primera sessió del nou any serà el dijous 2 (17 h). Leo Messi, Luis Suárez, Neto i Arturo Vidal s'incorporaran a la quotidianitat del grup el dijous 2 de gener. Així doncs, amb els deures fets del 2019, com va dir Ernesto Valverde en una entrevista als mitjans del Club, es donarà el tret de sortida a un nou període carregat d'entrenaments i partits. El primer, l'Espanyol - FC Barcelona.  

L'Espanyol-Barça, en ment

Finalment, el 4 de gener els culers es desplaçaran fins a l'RCDE Stadium. Un derbi que actuarà de matx de cloenda i obertura. Perquè aquesta jornada 19 obrirà els partits del nou any i, alhora, tancarà la primera volta de la Lliga. Així doncs, els de Valverde, líders de l'any 2019, tindran una prova de foc per mantenir la primera posició. El precedent de la temporada passada entre blanc-i-blaus i blaugranes va acabar amb triomf barcelonista.

En aquesta Lliga 2019/20, en el matx contra el Barça, l'Espanyol estrenarà entrenador. L'exjugador del FC Barcelona Pitu Abelardo. El tècnic asturià va defensar l'elàstica blaugrana durant vuit cursos (1994/95 -2001/02).

Sessió de portes obertes al Johan Cruyff

El 5 de gener, a partir de les 11 hores, l’Estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva Joan Gamper prendrà el relleu del Miniestadi i acollirà per primer cop el tradicional entrenament de portes obertes del primer equip. Aquesta sessió es podrà seguir en streaming a través de fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut