L'Estadi Johan Cruyff acollirà per primer cop el tradicional entrenament de portes obertes del primer equip el 5 de gener

L'Estadi Johan Cruyff acollirà per primer cop el tradicional entrenament de portes obertes del primer equip el 5 de gener

Després de l’entrenament, els homes d’Ernesto Valverde faran la tradicional visita als nens ingressats als hospitals, mentre que el Barça Femení ho farà dos dies abans, el divendres 3

L’Estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva Joan Gamper prendrà el relleu del Miniestadi i acollirà per primer cop el tradicional entrenament de portes obertes del primer equip el proper 5 de gener, a partir de les 11 hores. Enguany totes les entrades per assistir a aquesta jornada nadalenca impulsada per la Fundació Barça, dins del seu programa Benestar Pediàtric, tindran un cost de 3 euros i la recaptació total anirà en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Amb motiu de l’entrenament de portes obertes del primer equip el proper 5 de gener, a les 11.00 hores a l’Estadi Johan Cruyff, us informem del següent:

-L’Estadi Johan Cruyff obrirà les portes al públic a les 10.00 hores.

-Els socis NO podran accedir a l’Estadi Johan Cruyff sense la corresponent entrada. L’aforament de l’Estadi Johan Cruyff és de 6.000 espectadors.

-Les localitats estaran disponibles per als socis a partir d’avui a un preu de 3 euros. Tota la recaptació anirà destinada a l’Hospital Sant Joan de Déu.

-Els socis, amb un màxim de quatre carnets de soci per persona, podran aconseguir un màxim de dues entrades per carnet a un preu de 3 euros a les taquilles principals dels accessos 9 i 15, obertes de les 10 a les 18 hores, i també a través del web sense despeses de gestió.  

-Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir informativament l’entrenament de portes obertes del primer equip a l’Estadi Johan Cruyff hauran de demanar la seva acreditació a través del formulari d’acreditacions abans del dimarts 31 de desembre del 2019. Les acreditacions s’hauran de recollir el mateix dia 5 de gener al Centre d’Acreditacions de l’Estadi Johan Cruyff. Obertura de portes: 9 hores.

-Les unitats mòbils o vehicles retolats dels mitjans podran aparcar al pàrquing de l’Estadi Johan Cruyff.

-Els mitjans podran fer la cobertura de l’entrenament des de la tribuna de premsa.

-L'entrenament serà retransmès en directe per Barça TV, el web, el canal YouTube i Facebook.

-Un cop finalitzi l'entrenament, els jugadors dels primers equips de futbol masculí es desplaçaran a diferents centres per desitjar uns bons Reis d’Orient als nens malalts. Els centres que visitaran seran els següents: Hospital Sant Joan de Déu; Hospital Vall d’Hebron; Hospital de Sant Pau; Hospital de Barcelona; Hospital de Nens de Barcelona; Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti); Hospital Parc Taulí de Sabadell; el Cottolengo del Padre Alegre i la Casa Ronald McDonald.

-Dos dies abans, les jugadores del Barça Femení visitaran els nens malalts dels següents hospitals: Hospital Vall d’Hebron, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i Hospital Sant Joan de Déu.

Robot Pol

Aquest any es repetirà la possibilitat que un nen o nena hospitalitzat pugui veure l’entrenament de portes obertes a través del Robot Pol, una iniciativa conjunta de la Fundació Barça i la Fundació Abidal amb la col·laboració de l’empresa Awabot, que l’ha facilitat.

Aquesta iniciativa permet que infants ingressats en els hospitals puguin gaudir d’una vivència Barça per fomentar emocions positives i ajudar-los a afrontar el seu dia a dia. L’infant dirigeix el robot mitjançant un control remot des d’un ordinador, el qual permet interactuar amb l’entorn i transmet la imatge i el so de l’esdeveniment en directe. Diàriament nens i nenes dels principals hospitals pediàtrics poden beneficiar-se del projecte visitant el Camp Nou i el Museu del Barça a través d’aquest robot.

L’any passat l’Àlvaro, un nen de 16 anys ingressat a la unitat oncològica de l’Hospital Sant Joan de Déu, va poder assistir de manera virtual a l’entrenament de portes obertes a través del Robot Pol, acompanyat d’Éric Abidal, secretari tècnic del Club i president de la fundació que porta el seu nom.

Com es pot arribar a l'Estadi Johan Cruyff?

El Club recomana arribar a l’Estadi Johan Cruyff en transport públic. L’aparcament del recinte estarà limitat per l’accés del públic.

Línies de bus

78 (Estació de Sants)

E43 / L51 / L64 / L61 Línia exprés a Diagonal / Francesc Macià

L52 Ciutat de la Justícia

L50 /L62 Riera Blanca / Travessera de les Corts, per la N-340

Tranvia

Línia T3 Consell Comarcal (fins Diagonal / Francesc Macià)

Tren de Rodalies

Línies R4 i R1 Estació de Sant Feliu

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut