El Barça – Deportivo Liceo es jugarà en una data per confirmar

El Barça – Deportivo Liceo es jugarà en una data per confirmar

El Comitè de Competició de l'RFEP dona per justificada l'absència del Liceo al Palau el 22 de desembre i ambdós clubs tenen cinc dies per acordar el dia en què es jugarà el partit

El Barça – Deportivo Liceo que s’havia de disputar el diumenge 22 de desembre (12.00 hores) es jugarà en una data per concretar. Així ho ha comunicat aquest dimarts el Comitè de Competició de l'RFEP després de valorar els arguments del conjunt gallec i donar per justificada la incompareixença, afectat per les causes meteorològiques que li van impedir volar el dissabte 21 fins a Barcelona.

Ambdós clubs, segons indicacions de la Federació, tenen cinc dies per trobar una nova data i que el Palau Blaugrana aculli el partit entre els actuals dos primers classificats de la taula (empatats a 36 a punts).

L’acta del partit estava tancada des del diumenge 22 a les 12.15 hores, moment en què els àrbitres presents al Palau Blaugrana van certificar la falta de compareixença del conjunt gallec. L’equip blaugrana estava present a la pista per complir estrictament amb l’article 5 del reglament de la World Skate, que obliga a esperar 15 minuts i complir amb els protocols reglamentaris.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut