La defensa gironina frena el Barça

Les blaugrana van desaprofitar l’avantatge dels dos primers quarts i van acabar caient per la mínima davant el GEiEG Uni Girona

Un tercer quart fatídic va passar massa factura a un Barça que va tancar el 2019 amb derrota. Les blaugrana van acabar perdent per 50-52 davant el GEiEG Uni Girona en un enfrontament que semblava dominat per les locals al llarg dels dos primers períodes.

Després del descans, però, i amb el Barça guanyant per 8 punts (33-25), les gironines van fer un parcial d’1-13 en el tercer temps que va donar ales a les visitants. La defensa del GEiEG va forçar les culers a buscar llançaments des de la línia de tres, en un dia en el qual l’encert blaugrana no va arribar (5 de 25 en tirs de més enllà de la línia de tres).

Ja a les acaballes del partit, el Barça tindria opcions per emportar-se un duel que va acabar sent a cara o creu, però dos tirs lliures van acabar donant la victòria a les de Girona per 50-52.

Encara en posicions de play-off

Tot i la derrota, el Barça d’Isaac Fernández manté la quarta posició amb vuit victòries i només quatre derrotes. Per davant, el Gran Canària, el Sant Adrià i l'Ardoi empaten amb nou victòries i tres derrotes.