Olot-Barça B: Mereixien més (1-0)

Els de Garcia Pimienta es veuen superats per un gol a la primera meitat en un duel molt igualat i en què els culers han topat amb el pal

Derrota d’un Barça B que ha topat amb el pal a Olot (1-0). Fins a dues ocasions Collado ha vist com la seva rematada no acabava amb gol perquè la fusta ho evitava. El Barça B ha disputat un duel molt igualat a Olot i en què els locals s’han mostrat més encertats de cara a porteria, amb un gol d’Héctor Simón a la primera meitat.

El duel ha començat amb alternatives entre els dos conjunts i sense un dominador clar. Tant l’Olot com el Barça han buscat el gol, però sense arribades destacades en els primers 20 minuts. El conjunt local ha aprofitat la seva arribada amb més perill per avançar-se en el marcador. Després d’un refús d’Iñaki Peña a una centrada lateral, l’Olot ha marcat l’1-0 amb un xut des de la frontal, obra d’Héctor Simón.

Una diana que ja no s’ha mogut abans del descans. Tot i així, el Barça B ha buscat igualar novament el marcador. I Álex Collado ha enviat la pilota al pal en xut ras des de dins de l’àrea. Per la seva part, el conjunt garrotxí ha generat més sensació de perill, però sense ocasions clares després del gol.

Igualtat màxima

La segona meitat ha donat pas a un duel igualat i amb ocasions per als dos conjunts. Però els primers minuts de la segona part han estat de bon futbol del Barça B. Els de Garcia Pimienta han buscat amb insistència el gol de l’empat, però sense fortuna.

Collado ha estat el blaugrana més actiu en atac, buscant la diana que retornés la igualtat en el marcador. En els darrers minuts el Barça B ha gaudit de diverses arribades de perill que no han acabat amb gol gràcies a la defensa garrotxina i al porter local Pol Ballesté.

Araujo, amb una rematada de cap que ha sortit fregant el pal, i un xut de Collado al travesser han estat les ocasions més clares dels barcelonistes en aquest tram final. Al final el marcador ja no s’ha mogut. D’aquesta manera, els de Garcia Pimienta tanquen l’any 2019 amb 29 punts i en cinquena posició.

Olot, 1

Barça B, 0

Olot: Ballesté, Carles Mas (Amagat, min 71), Masó, Héctor, Pedro (Vivi, min 69), Soler, Aspar, Alan Baró, Peque, Chavarria i Kilian (Arimany, min 84).

Barça B: Iñaki Peña, Morer (Mingueza, min 83), Guillem (Abel Ruiz, min 86), Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Hiroki, R. Araujo, Akieme, Reis (Orellana, min 76) i Chumi.

Gols: 1-0, Héctor (min 25).

Àrbitre: Fernández Vidal. Ha amonestat amb targeta groga el local Soler i el blaugrana Monchu.