El Sextet, homenatjat al Camp Nou

El Sextet, homenatjat al Camp Nou

Una representació dels equips que van guanyar els sis títols disputats durant aquell meravellós 2009 ha rebut el reconeixement amb motiu del desè aniversari de la fita històrica

El 19 de desembre passat es van complir deu anys de la culminació de l’anomenat Sextet, una fita mai abans assolida en el món del futbol: guanyar tots els títols que el Barça, dirigit per Pep Guardiola i el recordat Tito Vilanova, va disputar durant un mateix any natural, aquell meravellós 2009.

Amb motiu d’aquesta efemèride, el Camp Nou ha tornat a acollir els sis trofeus guanyats i ha homenatjat els equips que van participar en aquell capítol escrit amb lletres d’or en la història del Club.

Deu anys després, i en els prolegòmens del partit de Lliga contra l’Alabès, el capità d’aquella gesta, Carles Puyol, ha comandat la representació dels integrants de les plantilles de les temporades 2008/09 i 2009/10.

Convidats tots els jugadors i membres del cos tècnic d’aquelles dues temporades, alguns membres d’aquells equips que aquest dissabte no tenien compromisos esportius han pogut participar en l’acte, com ara Gaby Milito, Seydou Keita, José Manuel Pinto, Éric Abidal i Xavi Torres.

També s’han unit al reconeixement els tres jugadors que formaven part d’aquells equips i que actualment encara defensen la samarreta blaugrana: Leo Messi, Sergio Busquets i Gerard Piqué. En representació de l’staff tècnic hi havia Aureli Altimira, mentre que a la Llotja també hi han estat presents representants de la Junta Directiva d’aquella època, que han estat rebuts pel president Josep Maria Bartomeu.

El Sextet, a la Llotja President Suñol
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut