Juvenil A – Cornellà: Un bon regal de Nadal (5-1)

Els blaugranes han dominat el partit en tot moment i han doblegat còmodament un rival de la zona alta de la classificació

Victòria de prestigi com a regal de Nadal. Els de Franc Artiga han doblegat amb contundència un Cornellà que està instal·lat en la zona noble de la classificació per 5-1, en un partit dominat des de l'inici fins al final. Una victòria que serveix al Juvenil A per mantenir el liderat de la Divisió d’Honor. Els blaugranes han obert la llauna de seguida i Jaume Jardí, Antonio Jesús, Ilaix, Zacarías i Iván, en pròpia porta, s’han repartit els gols del triomf.

Els de Franc Artiga han posat la directa cap al triomf des del xiulet inicial, amb un domini absolut i tancant i asfixiant el Cornellà al darrere durant tota la primera meitat, amb una pressió magnífica. El Juvenil A ha aconseguit avançar-se en tan sols dos minuts de joc disputats. Jardí ha estat l’encarregat de fer la primera diana de la golejada blaugrana (1-0, min 2). Els culers han estat els clars dominadors del primer acte i ho han fet palès doblant l’avantatge abans de la mitja hora de joc. Antonio Jesús ha col·locat la pilota fora de l’abast del porter visitant i ha signat el segon gol del Juvenil A amb una excel·lent rematada a l’escaire des de la frontal (2-0, min 28). Deu minuts més tard, Ilaix ha sentenciat pràcticament el partit amb un autèntic golàs de vaselina per culminar una fantàstica acció individual (3-0, min 38).

Control i sentència

Amb la victòria ben bé a la butxaca, la segona meitat ha servit per controlar el joc. En l’últim tram del matx, els de Franc Artiga han premut l’accelerador per tancar del tot el partit. Després d’una bona jugada de Zacarías per la banda esquerra, el visitant Iván s’ha acabat introduint la pilota a la seva pròpia porteria, fent pujar el quart gol al marcador (4-0, min 72). El mateix Zacarías ha estat el protagonista de la cinquena diana culer que, amb una gran rematada de cap, ha aconseguit la maneta del Juvenil A (5-0, min 76). Minuts abans d’acabar, i amb el partit ja liquidat, el Cornellà ha maquillat el resultat final mitjançant Valter, que ha transformat un penal (5-1, min 85).

El Juvenil A marxa de vacances com a campió d’hivern, després de prendre-li el liderat al Saragossa en la jornada anterior, assegurat amb la victòria davant el Cornellà. El Girona serà el primer rival a la Lliga del 2020; després de les vacances, el Barça visitarà terres gironines el proper diumenge 12 de gener.

Juvenil A, 5
UE Cornellà, 1

Juvenil A: Tenas, Rosanas (Altimira, min 58), Xavier, José, Mika, Álvaro Sanz (Balde, min 80), Jardí, Soldevila (Barry, min 76), Peque, Ilaix i Antonio Jesús (Zacarías, min 70).
UE Cornellà: Carles, Sola, Domingo, Rubén, Iván, Ot, Javi (Mulero, min 46), Oriol, Hicham (Pablo, min 46), Valter i Joel.
Gols: 1-0, Jardí (min 2); 2-0, Antonio Jesús (min 28); 3-0, Ilaix (min 38); 4-0, Iván (pròpia porta, min 72); 5-0, Zacarías (min 76); 5-1, Valter (min 85).
Àrbitre: Bruno Montoro Ferreiro. Ha amonestat amb targeta groga els blaugranes Tenas i Mika.