Un 2019 d’imbatibilitat al Palau

Un 2019 d’imbatibilitat al Palau

El Barça tanca l’any havent guanyat els 22 partits que ha jugat com a local entre la Lliga Asobal i la Champions League, amb una mitjana de més de 39 gols marcats per partit

El Barça d’handbol tanca un 2019 en què s’ha mostrat intractable sobre la pista, sobretot en la del Palau Blaugrana. Entre la segona part de la temporada 2018/19 i el primer tram de la present, el conjunt de Xavi Pascual ha disputat 22 partits com a local entre la Lliga Asobal i la VELUX EHF Champions League, i els ha guanyat tots. A més, ha ofert un handbol dinàmic i espectacular. Una bona prova d’això són les xifres golejadores dels blaugranes al Palau.

En els 22 partits disputats, el Barça ha marcat un total de 867 gols, que suposa una mitjana de 39,4 gols per partit. Desglossat per competicions, els blaugranes han marcat 576 gols en els 14 partits de Lliga (41,1 de mitjana) i 291 gols en els vuit partits de Lliga de Campions (36,3 de mitjana). A l’altra banda de la pista, el conjunt de Xavi Pascual ha rebut un total de 550 gols en els 22 partits (25 de mitjana).

Les xifres mostren un handbol caracteritzat per la defensa forta, la velocitat en els atacs i les sortides ràpides al contraatac. El partit amb més gols d’aquest 2019 va ser el Barça – Aalborg Handbold de la jornada 8 de la fase de grups de la Lliga de Campions, disputat el 16 de novembre passat. Aquell dia, al Palau, es van veure 79 gols (44-35). I és que escurçar els atacs provoca veure més accions a les dues bandes de la pista.

Durant aquest any, a més, el Barça ha aconseguit ni més ni menys que sis títols. Dos corresponen a la temporada 2018/19 (la Lliga Asobal i la Copa del Rei), mentre que en la present temporada ja s’han assolit quatre trofeus més: la Supercopa de Catalunya, la Super Globe, la Supercopa d’Espanya i la recent Copa Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut