Cinc joves socis han seguit el Barça-Alabès des de la Llotja Presidencial

Cinc joves socis han seguit el Barça-Alabès des de la Llotja Presidencial

L'elecció dels seleccionats es va fet per sorteig entre els prop de 400 membres de la Zona Jove que van sol·licitar participar a la Llotja Oberta

Cinc joves socis blaugrana d’entre 18 i 30 anys han tingut l’oportunitat de seguir des de la Llotja Presidencial del Camp Nou el partit de Lliga que han jugat aquesta tarda el Barça i l'Alabès, gràcies a la iniciativa Llotja Oberta Jove, impulsada des de l’Àrea Social del Club.

Aquesta ha estat la primera vegada que s’ha dut a terme la iniciativa de la Llotja Oberta entre els membres integrants de la Zona Jove del FC Barcelona. Prop de 400 socis es van apuntar al formulari de sol·licitud per poder presenciar el partit contra l’Alabès des de la Llotja, i per mitjà d’un sorteig davant de notari es van escollir els joves que, amb un acompanyant cadascun, han pogut compartir avui la Llotja amb el president Josep Maria Bartomeu, directius i altres personalitats assistents al partit.

Els assistents s'han mostrat molt il·lusionats per poder viure aquesta experiència i més en un dia on s'ha fet un homenatge als deu anys del Sextet, amb la presència d'exjugadors a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva responsable de la Zona Jove, ha saludat els socis que han pogut viure l’experiència de la Llotja Oberta Jove, i ha destacat que: "Tot el que sigui apropar el Club a la gent jove és fantàstic, perquè ells són el futur de la massa social del Barça i es mereixen també un tracte especial, i per això la Junta va decidir crear una sèrie de programes específics per a ells". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut