Reconeixement del Camp Nou als equips del Sextet

Reconeixement del Camp Nou als equips del Sextet

Amb motiu del desè aniversari de la consecució dels sis títols disputats durant el meravellós 2009, aquest dissabte contra l'Alabès el Club vol recordar amb els socis i aficionats una fita inèdita en el futbol mundial

El 19 de desembre passat es van complir deu anys de la culminació de l’anomenat Sextet, una fita mai abans assolida en el món del futbol: guanyar tots els títols que el Barça dirigit per Pep Guardiola i el recordat Tito Vilanova van disputar durant un mateix any natural, aquell meravellós 2009 en què es va escriure una de les pàgines més brillants dels 120 anys d’història del Club. Amb motiu d’aquesta efemèride, una representació dels equips que van participar en el Sextet seran aquest dissabte al Camp Nou per compartir amb els socis i aficionats que vinguin a l’Estadi el record d’aquella gesta que, deu anys després, cap equip del món ha pogut igualar.

En els prolegòmens del partit de Lliga contra l’Alabès, que es disputarà a partir de les 16.00 hores, una representació dels equips de les temporades 2008/09 i 2009/10, encapçalada pel capità Carles Puyol, podrà rebre l’ovació del públic a la gespa del Camp Nou i fotografiar-se amb els trofeus dels sis títols conquerits: la Lliga, la Copa del Rei, la Champions League, la Supercopa d’Espanya, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs.

Precisament, el 19 de desembre es van complir deu anys del triomf del Barça a l’estadi Sheikh Zayed d’Abu Dabi davant l’Estudiantes de la Plata en la final del Mundial de Clubs, on es va remuntar un marcador advers amb gols de Pedro i Messi, que en la pròrroga es va llançar a l’aire per rematar un centre de Dani Alves amb el pit per aconseguir el gol decisiu que va donar el sisè títol i que va fer possible que el Barça ho guanyés tot aquell 2009.

Representació al camp i a la Llotja

El Club ha convidat tots els integrants de les plantilles d’aquelles dues temporades, jugadors i staff tècnic, i alguns membres d’aquells equips que aquest dissabte no tenen compromisos esportius i que podran participar en el reconeixement dels socis i aficionats en el terreny de joc. A més de Carles Puyol, han confirmat la seva assistència Gaby Milito, Seydou Keita, José Manuel Pinto,  Éric Abidal, Xavi Torres i també s’uniran al reconeixement en el terreny de joc els tres jugadors que formaven part d’aquells equips i que actualment encara defensen la samarreta blaugrana, Leo Messi, Sergio Busquets i Gerard Piqué. En representació de l’staff tècnic hi haurà Aureli Altimira. A la Llotja també hi seran presents representants de la Junta Directiva d’aquella època, que seran rebuts pel president Josep Maria Bartomeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut