Ousmane Dembélé i Arthur segueixen amb el procés de recuperació

Ousmane Dembélé i Arthur segueixen amb el procés de recuperació

A banda del futbolista francès i el brasiler, vuit jugadors del filial s'han exercitat en una sessió en la qual s’ha absentat Sergio per febre

A l'entrenament d'aquest dijous s'hi ha pogut veure com Ousmane Dembélé i Arthur seguien amb el seu procés de recuperació de les respectives lesions. 

Recuperació postpartit

Després de l’empat al Clàssic davant el Reial Madrid (0-0), l’equip d’Ernesto Valverde ha tornat als entrenaments aquest dijous al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on els jugadors que van jugar davant el Reial Madrid han fet treball de recuperació postpartit. Sergio no s’ha entrenat per febre. Els qui sí que ho han fet han estat Iñaki Peña, Morer, O. Mingueza, R. Araujo, Collado, Riqui Puig, Hiroki i C. Pérez, del Barça B.

El proper entrenament serà aquest divendres a les 11 hores, en l’última sessió abans de rebre l’Alabès de Garitano. Després de l’entrenament, cap a les 13 hores, el tècnic Ernesto Valverde sortirà en roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut