Brindis de Nadal ben merescut

Brindis de Nadal ben merescut

El Barça de futbol sala celebra un any amb 4 títols i mira el futur amb optimisme

S’acaba el 2019, un any inoblidable per al Barça de futbol sala pels quatre títols aconseguits: Lliga, Copa d’Espanya, Copa del Rei i Supercopa d’Espanya. I el Nadal és una bona excusa per fer balanç i brindar pels èxits aconseguits.

Com ja és tradicional per aquestes dates, la plantilla i el cos tècnic s’han reunit per dinar i celebrar l’inici de les festes, i han aprofitat també per conjurar-se de cara al futur. Els objectius són els de sempre: lluitar per guanyar-ho tot, amb la Champions en el punt de mira. L’equip s’ha classificat per a la tercera Final Four consecutiva, que es disputarà el proper mes d’abril a Minsk, i ningú amaga que la màxima competició europea és el títol que més il·lusiona, amb el desig que a la tercera vagi a la vençuda.

Declaracions dels protagonistes

El mànager Txus Lahoz i el capità Sergio Lozano han fet balanç de l’any que s’acaba i també han expressat els seus desitjos de cara al 2020.

“Estem molt satisfets amb la feina feta i amb l’evolució del projecte. Després d’un període de maduració han arribat els èxits i ara toca el més difícil, que és mantenir-se. Aquest equip ja ha demostrat que se sobreposa a totes les adversitats, la línia de treball és molt bona, i afrontem amb la màxima confiança els reptes que venen”, ha afirmat el mànager Txus Lahoz.

“Hem de ser ambiciosos i demostrar-ho a la pista en cada partit. Hem aconseguit que el Barça torni a ser un equip dominador i ara volem marcar un cicle guanyador. Queda clar que la Champions fa una il·lusió especial, però no ens hi podem obsessionar i hem de donar valor també a la resta de títols, perquè és molt difícil guanyar”, afirma Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut