Barça – Lloret: Amb l’objectiu de ser campions d’hivern!

Barça – Lloret: Amb l’objectiu de ser campions d’hivern!

(21.00 hores, OKliga.TV) El Barça afronta l’última jornada de la primera volta a domicili

Després de la gran victòria de dissabte a Lisboa i abans del Clàssic de diumenge contra el Liceo (12.00 hores, Esport3), el Barça d’hoquei patins tancarà la primera volta de l’OK Lliga en la jornada unificada d’aquest dimarts (21.00 hores). El duel es disputarà a Lloret de Mar degut a la indisponiblitat del Palau Blaugrana (hi ha partit d’Eurolliga de bàsquet a la mateixa hora) i el Barça exercirà com a local en el marcador selvatà.

El duel contra el Lloret tindrà un clar objectiu: aconseguir els tres punts per ser campions d’hivern i mantenir-se ben forts en la lluita amb el Liceo pel liderat de l’OK Lliga. “Ens juguem ser primers”, expressa Edu Castro, afegint que ser líder també és una circumstància a tenir en compte pel sorteig de la Copa del Rei.

L’equip blaugrana ha preparat el duel d’aquest dimarts amb un únic entrenament al CAR Sant de Cugat (per indisponiblitat del Palau) i tots els jugadors estan disponibles per visitar “una pista que sempre és complicada”. En els dos últims cursos l’equip blaugrana s’ha imposat per resultats ajustats (1-3 i 0-1). “Sabem a on anem i el Lloret és un equip prou competitiu”, destaca Castro, subratllant que s’ha lluitat molt per assolir un liderat que no es pot perdre “en l’última jornada de la primera volta”

Els selvatans, entrenats per l’exporter Oriol Perarnau, és un equip que “està molt acostumat a sortir de la pressió”. “Ho fan molt bé i superen les esquenes. Tenen un ritme de bola molt alt, defensen molt junts i tenen un contracop molt ràpid”. Els àrbitres seran Alberto López i Josep León.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut