L’ASVEL Villeurbanne, el primer repte d’una setmana de tres partits

L’ASVEL Villeurbanne, el primer repte d’una setmana de tres partits

Els de Pesic reben l'ASVEL, una de les revelacions de la present Eurolliga, al Palau (21h, DAZN)

El Barça rep aquest dimarts, a les 21h i en directe per DAZN, l’ASVEL Villeurbanne en la que serà la 14a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que venen de caure a casa contra l’Unicaja en Lliga Endesa, busquen tornar al camí de la victòria en un duel europeu i contra un rival que s’ha mostrat molt fort en aquest inici de temporada.

El rival

Té un equip molt compensat i molt físic i el seu jugador més valorat és el pivot Tonye Jekiri, que té una mitjana de 10,4 punts i 9,2 rebots per partit. A banda del pivot, l’equip que entrena el serbi Zvezdan Mitrovic també compta amb jugadors de perímetre importants com Lighty (9,6), l’exblaugrana Jackson, Taylor, Maledon, Kahudi, Diot o Lomazs. En el joc interior també té jugadors com Livio Jean Charles, Ismael Bako o Amine Noua.

El Barça

Segueix en les posicions capdavanteres a l’Eurolliga, amb un balanç de 10-3 després de 13 jornades, i vol seguir sent fort al Palau Blaugrana, on fins ara el Barça té un balanç de 5-1. Els de Pesic han guanyat quatre dels últims cinc partits europeus que han disputat i volen seguir sumant contra un rival que és molt perillós i que aquesta temporada ja ha superat equips com el CSKA, l’Armani Milà, el Panathinaikos, el Baskonia o l’Estrella Roja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut