Cap de setmana màgic a La Masia

Cap de setmana màgic a La Masia

Al triomf memorable de l’equip Cadet-Infantil a Florida, se li ha unit el ple de victòries a la resta de categories

Ha estat un cap de setmana esplendorós per als equips femenins del futbol formatiu del Barça. Coincidint amb el brillant triomf a l’International Champions Cup a Florida (EUA) d’una mescla de cadets i infantils, els altres tres equips que han competit a la Lliga ho han fet amb victòries valuoses. A continuació les repassem:

Barça B – Parquesol (2-1)
El conjunt de Jordi Ventura continua la bona ratxa de resultats a la Reto Iberdrola, on ja s’ha situat segon. En aquesta ocasió, segurament el marcador va ser més ajustat del que es preveia. I això que una oportunista Claudia Pina avançava l’equip ben aviat després d’una centrada per l’esquerra de Carla Armengol. La mateixa jugada es va repetir a la represa, després de l’empat visitant abans d’acabar el primer temps. Les locals haurien pogut sentenciar, però la manca d’encert va fer que arribessin als instants finals amb opcions del rival, que no va convertir.

Aleví E – Almeda (7-1)
Molt remarcable la golejada del quadre entrenat per Pablo Álvarez davant del que era el líder imbatut de la Segona Divisió Aleví masculina (grup 4). Ràpidament les locals van marcar terreny amb un 3-0 inabastable per a les contrincants. Kautar Azraf (2), Anna Quer (2), Julia Sánchez, Noa Jiménez i Carlota Martins van ser les realitzadores del nou líder de la categoria.

Penya Blaugrana Vallirana – Aleví F (3-12)
També va ser clara i per la via ràpida la victòria de les més menudes. 0-9 manaven a l’inici del tercer quart. En aquesta ocasió, els gols van ser obra d’Emma Pelegrin (2), Paula Domínguez (2), Jana Muro (2), Carlotta Ohlander, Júlia Pastor, Elena Vizuete i Laia Cabetas, amb un dotzè en pròpia porta. Així, les de Jaume Comellas són setenes a la Tercera Divisió Aleví masculina (grup 54), amb sis triomfs i tres derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut