El Barça U-14 guanya l’International Champions Cup a Florida!

El Barça U-14 guanya l’International Champions Cup a Florida!

L’equip, una mescla de cadets i infantils, ha superat 2-0 la Players Development Academy local després de fer un torneig memorable

El Barça U-14, una mescla de cadets i infantils blaugrana, ha conquerit l’International Champions Cup a Florida en vèncer per 2-0 la Players Development Academy nord-americana en la final. El conjunt dirigit per Oscar Belis i Pol Grau, que ha comptat amb l’apadrinament de Samuel Eto’o, ha sentenciat el duel per la via ràpida, gràcies als gols d’oportunisme Martina Pubill (al primer minut) i de llançament potent de Noah Bezis (min 8).

L’estil associatiu culer, admirat durant tota la competició, s’ha imposat amb claredat a rivals superiors físicament.

Una semifinal per al record

El camí fins a la final va ser ple de partits ajustats. D’entrada, a la fase de grups, el Barça va caure amb el París Sant-Germain (0-1), però les posteriors victòries davant d’ICC Midwest (1-2) i Heat FC Nevada (1-2) li va permetre acabar la lligueta com a primer. A les semifinals, l’esperava Los Angeles Slammers. Un golàs de Nina Pou a l’últim sospir donaria un bitllet èpic i es convertiria en viral a les xarxes. El Barça i La Masia han deixat petjada als Estats Units.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut