El Barça cau però serà a la Copa

Tant el masculí com el femení cauen per 1-3 i 3-1 respectivament, però el conjunt d’Oriol Torras serà al sorteig de Copa de dimarts

El Barça d’Hockey Herba serà al sorteig de la Copa del rei. Els blaugrana, que van caure aquest cap de setmana per 1-3 davant el Complutense, han finalitzat la primera volta en vuitena posició i, per tant, seran al sorteig de demà que es durà a terme a Terrassa.

Aquest cap de setmana però, els blaugrana van caure per 1-3 davant el Complutense en un duel en el qual al descans els visitants dominaven per la mínima, però que al final del tercer període es va complicar per a un Barça que va encaixar el segon.

Ja en l’últim període, els visitant sentenciarien el partit amb el 0-3, marcador que no seria definitiu, doncs Camil Papa anotaria un gol intranscendent que deixava l’1-3 final.

El femení no pot amb el Club de Campo

Pel que fa al conjunt femení, les d’Adrián Wilches es van veure superades per un Club de Campo que va situar-se 3-0 en el marcador amb tres gols en poc més de trenta minuts. Al descans, les madrilenyes dominaven per 2-0, mentre que en el tercer període van anotar el terce.

En l’últim quart Carlota Clotet aprofitava un penal córner per deixar el 3-1 definitiu.

Doble medalla als campionats de Catalunya de sala

D'altra banda, aquest cap de setmana també cal destacar que l'equip cadet femení A i el cadet femení B es van emportar la medalla de plata i la d'or, respectivament, en els campionats de Catalunya d'hockey sala. El primer equip cadet -que disputava el campionat de Catalunya B- va caure a la final davant el Junior en un partit que es va decidir als shootouts, mentre que el cadet B es va imposar en una competició que es disputava en format lligueta.