Espanyol - Barça femení: El derbi és de color blaugrana (0-4)

Jenni Hermoso, amb un doblet, i Marta Torrejón i Vicky Losada, amb dues dianes, atorguen l'onzè triomf a la Lliga per a les blaugranes

Victòria de prestigi del Barça femení en el derbi de Barcelona contra l'Espanyol per 0-4. Les blaugranes s'han avançat en el marcador amb un doblet de Jenni Hermoso, que manté el seu idil·li amb el gol: ha vist porta en tots els partits que ha disputat a la Lliga (15 gols en 11 partits). Ja en el tram final del segon temps, Marta i Losada han sentenciat el partit per sumar l'onzè triomf a la Lliga i liderar la classificació, una jornada més, amb 34 punts.

El Barça ha començat el derbi barceloní amb una intensitat molt elevada. En els primers minuts de partit MarionaMapi Jenni han tingut ocasions per obrir la llauna. Marta Torrejón, molt activa en atac, ha arribat a veure porta, però la col·legiada ha decidit anul·lar el gol per una falta prèvia. A la mitja hora de partit, Jenni Hermoso ha anotat el primer de la tarda, després de rematar una centrada lateral de Graham des del vèrtex de l'àrea. Pocs minuts abans del descans, la davantera madrilenya ha tornat a veure porta culminant d'esperó una centrada de Melanie des de l'esquerra.

Marta i Losada sentencien al tram final

Les blaugranes han iniciat el segon temps amb la intenció de marcar el tercer gol. I s'hi han quedat ben a prop. Graham Jenni han estavellat la pilota a la fusta en menys de cinc minuts. El domini blaugrana ha estat tan aclaparador que Paños no ha tingut pràcticament feina en tot el partit. Han trigat a arribar, però els gols de la sentència s'han anotat a les acaballes del partit. Marta, que ha tingut algunes ocasions en el primer temps, ha trobat el premi del gol a cinc minuts del final. Losada, que ha entrat al terreny de joc en substitució d'Aitana, ha col·locat la cirereta al pastís amb un gol de cap en el temps afegit. D'aquesta manera, les blaugranes sumen el desè triomf consecutiu a la Lliga i disputaran el següent partit a l'Estadi Johan Cruyff contra el Granadilla Egatesa.

Fitxa del partit

Espanyol, 0
Barça, 4

Espanyol: Mimi, Soldevila, Inés, A. Torrodà (Paloma, min 46), C. Baudet, Letti, E. Del Estal (Cruz, min 60), E. Julve (Brenda, min 46 (Xenia, min 87)), Dulce, Débora, Alvarado.
Barça: Paños, María León, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui (Alexia, min 63), Patri, Aitana (Losada, min 78), Graham (Martens, min 75), A. Pereira, Falcón (Melanie, min 17).
Gols: 0-1, Jenni Hermoso (min 32); 0-2, Jenni Hermoso (min 43); 0-3, Marta Torrejón (min 84); 0-4, Vicky Losada (min 93).
Àrbitre: Martínez Madrona. Ha amonestat amb targeta groga les blaugranes Melanie i Hamraoui.