El juvenil segueix imparable

Els de Pep Ruiz sumen 12 triomfs en dotze jornades de lliga

L’equip juvenil del Barça de futbol sala va ser l’únic equip que va tenir jornada de competició, la passada setmana, dels més joves de la secció. Les altres categories: Aleví, Infantil i Cadet, van tenir descans degut els dies festius.

I per mantenir el liderat del Grup 3 de la División de Honor Nacional Juvenil i la imbatibilitat a la competició van superar per 0 a 10 el Salou, en un partit dominat en tot moment.

Christian (min16) i Jorge (min13) anotaven després de 2 recuperacions per posar en avantatge els nostres. El domini seguia i Adri (min4) i Viedma (min3:30) posaven el 0 a 4 al descans. El porter blaugrana Oscar, intervenia 5 vegades en xuts llunyans i 1 contraatac clar.

Tot i començar la 2a part amb certa relaxació que feia que el joc no fos vistós a partir del min.13, l'equip s'ha entonat i ha asserenat el seu joc per marcar la resta de gols fins al marcador final. Adri (min13 i 6), Iker (min8), Ortas (min7:30 i 7) i Paterna (min2:30) anotaven després de finalitzacions clares al 2n pal. El porter blaugrana Royo va aturar els tres intents d’aproximació dels tarragonins.

Ara, el proper repte de l’equip juvenil és el ‘derbi’ amb Les Corts que tindrà lloc diumenge a les 11 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.