El Barça incorpora Banco BMG com a nou patrocinador al Brasil

El Barça incorpora Banco BMG com a nou patrocinador al Brasil

L’entitat financera referent al Brasil es converteix en 'partner' regional per als propers tres anys i amb aquest acord el Club reforça el seu posicionament en un dels seus mercats estratègics

El FC Barcelona i Banco BMG han signat un nou acord de patrocini amb el qual l’entitat financera, una de les més importants del Brasil, es converteix en partner regional del Club en el mercat brasiler per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2022. Una aliança amb la que Banco BMG se suma als partners del Barça al continent americà, regió gestionada des de l’oficina que el Club té a Nova York. 

L’acord s’ha anunciat oficialment en un acte celebrat a São Paulo (Brasil), i ha comptat amb la participació de Xavier O’Callaghan, managing director de l’oficina del FC Barcelona a Nova York, i de Juliano Belletti, exjugador i actual ambaixador del Barça, en representació del club blaugrana. Així mateix, Banco BMG ha estat representat per Ricardo Guimarães, president del Consell d’Administració, i Márcio Alaor, vicepresident de l’entitat, juntament amb Antonio Antunes i Ana Karina Dias. Durant l’acte s’ha fet entrega de la samarreta del Barça per a la temporada 2019/20 juntament amb una pintura creada per l’artista gràfic Tulio Cerquize, que simbolitza l’aliança d’ambdues entitats. 

Amb aquest acord, el Barça reforça el seu posicionament en un dels seus mercats estratègics com és el Brasil, amb una aliança que permetrà apropar el Club als seus seguidors i als aficionats en aquest territori. Així mateix, la signatura d’aquest acord s’emmarca dins l’estratègia d’expansió global del FC Barcelona, que busca en les diferents categories de partners el millor acord possible per contribuir que el Club a continuï sent una referència, no només dins els terrenys de joc sinó també en l’àmbit del patrocini i el màrqueting esportiu. 

Aquesta aliança ha estat possible gràcies a una sèrie de valors compartits per ambdues entitats, entre els quals el respecte, el treball en equip i l’esforç per oferir un alt rendiment i resultats. Sobre aquesta base, i durant les properes tres temporades, el FC Barcelona i Banco BMG treballaran de manera conjunta per oferir als aficionats experiències úniques tant a nivell digital amb continguts especials com a través d’activitats presencials, com per exemple l’organització d’una Watching Party per tal que els aficionats puguin veure els homes d’Ernesto Valverde en acció aquesta temporada.

Declaració de Xavier O’Callaghan, Managing Director del FC Barcelona

“Ens complau poder donar la benvinguda a Banco BMG a la família Barça. Amb aquest acord, Banco BMG es converteix en el nostre nou partner al continent americà. Comencem un nou viatge basat en una sèrie de valors compartits treballant per assolir l’excel·lència a través de l’esforç, el respecte i la humilitat, i junts podrem fer créixer ambdues marques al Brasil oferint experiències úniques als nostres fans”. 

Declaració de Márcio Alaor, vicepresident de Banco BMG  

“El suport al futbol es troba en el nostre ADN. Com una de les entitats financeres líders al  Brasil al llarg dels nostres 90 anys d’història, hem patrocinat i signat aliances amb equips arreu del país. Ara creuem l’Atlàntic i ens unim a un altre gegant de l’esport, el FC Barcelona. Per això, és un gran honor per a nosaltres anunciar oficialment el nostre acord de patrocini amb l’equip”.

Sobre Banco BMG:

Banco BMG està especialitzat a oferir productes i serveis financers adaptats a les necessitats dels seus clients. Amb 89 anys d’experiència, s’ha consolidat en consumer finance per a particulars. Amb 3,9 milions de clients, ofereix una àmplia cartera de solucions a través de la seva xarxa de serveis físics: formada per 732 Help! Credit Store i més de 2.000 corresponsals bancaris a tot el país i la seva plataforma digital Meu_BMG. El grup també compta amb BMG Invest amb un enfocament centrat en la renda fixa; BMG Insurance, dirigida exclusivament a l’assegurança de garantia; i una part del sub-purchaser Granite

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut