Inter de Milà-Juvenil A: Ensopegada a Milà per tancar la Youth League (2-0)

Els blaugranes es veuen superats per l’eficàcia del conjunt italià de cara a porteria

El Juvenil A ha caigut a Milà en el darrer partit de la fase de grups. Els barcelonistes han caigut 2-0 contra l’Inter de Milà amb un gol al final de la primera part i al temps afegit al final del matx. El Juvenil A ha gaudit d’ocasions de perill i, fins i tot, ha topat amb el pal a la segona meitat però els de Franc Artiga no han tingut fortuna de cara a porteria.

Un duel que ha començat amb igualtat i amb la primera ocasió per al conjunt blaugrana. I el Juvenil A ha protagonitzat la primera aproximació de perill mitjançant Gerard, però el jugador barcelonista no ha pogut completar l’acció. Els culers ho han seguit intentant, però sense encert en els darrers metres.

Per la seva banda, l’Inter no generava gaire perill a la porteria defensada per Ramon Vila, fins que en una jugada aïllada el conjunt italià s’ha avançat. Oristanio ha situat l’1-0. Un resultat que ja no s’ha mogut abans del descans.

Topen amb el pal

A la represa, els culers han seguit desplegant el seu joc i buscant capgirar el marcador que els donés una victòria per tancar la fase de grups amb tres punts més. Però el Juvenil A ha topat amb el pal en un xut de Jaume Jardí al minut 56. El duel, però, s’ha mantingut obert i amb ocasions per als dos conjunts fins que l’Inter de Milà ha situat el definitiu 2-0 al temps afegit.

Inter de Milà, 2
Juvenil A, 0

Inter de Milà: Stankovic, Youte, Colombini, Schirò, Agoume, Pirola, Persyn, Gianelli (Burgio, min 64), Oristanio (Vergani, min 64), Fonseca (Gnonto, min 81) i Ntube.

Juvenil A: Ramon Vila, Adrià (Jose Martínez, min 67), Igor, Xavier, Mika (Antonio Solà, min 76), Álvaro Sanz (Soldevila, min 76), Jaume Jardí, Ilaix, Gerard (Nils, min 55), Nico (Antonio Jesus, min 55) i Konrad.

Gols: 1-0, Oristanio (min 41); 2-0, Kinkoue (min 90).

Àrbitres: Enea Jorgji. Ha amonestat amb targeta groga el local Schirò i el blaugrana Altimira.