Quin lloc a la història mereix el gol de Suárez?

Quin lloc a la història mereix el gol de Suárez?

La diana que suposava el 4-1 contra el Mallorca, obra del davanter uruguaià d’esperó, és un autèntic golàs. El millor del curs?

Ara fa un any, el desembre del 2018, arrencava el Best Goal Ever, una competició en què els usuaris del web del FC Barcelona van poder escollir quin era el millor gol de la història del Barça. Feina gens fàcil, sobretot tenint en compte la llarga i reeixida història del Club.

Ara bé: què hauria passat si el gol de Luis Suárez contra el Mallorca hagués entrat en la competició del Best Goal Ever? En quin lloc hauria acabat? El debat està servit, perquè tant la jugada prèvia com la finalització són pura delicatessen.

Està clar que el golàs de Luis Suárez hauria estat un dels grans candidats al premi final. De fet, una diana molt similar de Patrick Kluivert, precisament contra el Mallorca a la temporada 2002/03, figurava entre els 64 gols participants. Oi que s’assemblen?

Una llàstima, però, que ja s’hagi tancat la votació del Best Goal Ever i no poder-ho comprovar. Per a Suárez no hi ha dubte: “Ha estat el millor gol de la meva carrera”. Un gol amb tota la intenció i que demostra, una vegada més, la qualitat del davanter uruguaià en una acció en què tenia poc angle respecte a la porteria. Creieu que és millor el gol de Suárez o el de Kluivert?

Hem de recordar, però, la gran qualitat de gols en el Best Goal Ever. N’hi ha tres de Messi i el de Sergi Roberto contra el PSG. Tots són d’autèntica peça de museu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut