Messi, millor jugador del mes de novembre a la Lliga

Messi, millor jugador del mes de novembre a la Lliga

El crac argentí ha estat escollit després de marcar quatre gols i una assistència en tres partits a la competició domèstica

Leo Messi ha estat escollit el millor jugador del mes de novembre a la Lliga després de completar un gran mes plagat de gols. El crac argentí ha disputat tres partits de Lliga en els quals ha anotat quatre gols i ha repartit una assistència. En la derrota contra el Llevant (3-1), el 10 blaugrana va marcar l'únic gol de l'equip; contra el Celta va aconseguir un espectacular hat-trick (4-1) i davant el Leganés va fer una assistència a Suárez en el primer gol (1-2). 

A més, en aquest mes de novembre també va marcar dos gols en dos partits amb la selecció argentina i un gol a la Lliga de Campions davant el Borussia Dortmund. En total, aquesta temporada acumula 11 gols i 8 assistències en només 14 partits, unes xifres que demostren perquè continua sent el millor futbolista del món. Cal recordar que dilluns passat va rebre la seva sisena Pilota d'or, guardó que l'acredita com el millor jugador de l'any 2019 segons France Football.

Tal com ha informat la Lliga, Leo Messi recollirà el premi davant la seva afició al Camp Nou a l'inici del matx entre el FC Barcelona i l'Alabès, que tindrà lloc el proper dissabte 21 de desembre a les 16.00 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut