Messi rep la seva sisena Pilota d’Or

Messi rep la seva sisena Pilota d’Or

L’argentí ha estat guardonat per France Football amb el prestigiós trofeu que l’acredita com al millor jugador de l’any 2019

Una nova Pilota d’Or per a Leo Messi. El crac argentí ha estat guardonat aquest dilluns a París per la revista francesa France Football amb la Pilota d’Or 2019. És la sisena que aconsegueix, la qual el converteix en el jugador que més cops l’ha guanyat en tota la història del trofeu. Un nou reconeixement per a l’astre culer, que continua demostrant any rere any que és el millor de la història.

I és que ja en van sis. Messi va guanyar la Pilota d’Or fa tot just 10 anys, el 2009, i posteriorment, va guanyar el 2010, 2011, 2012 i 2015 el FIFA Pilota d’Or, un guardó que van entregar de manera conjunta la FIFA i France Football durant sis edicions (del 2010 al 2015).

Així doncs, l’astre argentí, que fa uns mesos va guanyar també el The Best -guardó que entrega la FIFA al millor jugador de l’any- suma un altre premi individual en un any 2019 ple d’èxits. Cal recordar que Messi va ser el guanyador de la Bota d’Or per sisena vegada i també va aconseguir el Pitxitxi per sisè cop, amb què va ser el màxim golejador de la Lliga (36 gols) i també el màxim golejador de la Lliga de Campions amb 12 dianes. Pel que fa a l’apartat col·lectiu, el ‘10’ barcelonista va guanyar una nova Lliga i ja són 34 els títols que ha assolit com a blaugrana.

Pel que fa a la resta de culers, De Jong ha quedat en 11a posició, mentre que Griezmann és 18è i Ter Stegen 24è. Finalment, pel que fa a la Pilota d’Or dels porters, Ter Stegen ha acabat en segona posició, per darrere del vencedor, el porter del Liverpool Alisson Becker. Cal recordar que la jugadora del Femení Lieke Martens també estava entre les 20 finalistes a la Pilota d'Or femenina.

Messi: “Segueixo amb ganes de continuar creixent i millorant cada dia”

Després que Didier Drogba hagi anunciat l’astre argentí com el vencedor del premi, Leo Messi ha gaudit d’un vídeo amb algunes de les seves millors accions i un vídeo amb paraules de la seva família dirigint-se a ell. Seguidament, Modric li hagi fet entrega del guardó.

En primer lloc, el ‘10’ culer ha volgut agrair a tothom qui ho ha fet possible: “Vull agrair a tots els periodistes que m’han votat i a tots els companys del Barça i de la selecció per fer-me gaudir tant aquest any, sou part d’aquest premi increïble”. Messi també ha tingut paraules per la seva família i ha repassat la seva trajectòria en aquest premi: “Fa 10 anys rebia la primera Pilota d’Or i mai havia imaginat el que ha acabat venint. Avui rebo el sisè en un moment totalment diferent i molt especial a nivell personal amb la meva dona, els tres fills, germans i un dels meus nebots”, ha explicat el crac argentí.

Finalment, Leo Messi també ha parlat del futur i de com gaudeix dels premis ara que té 32 anys: “Segueixo amb ganes de continuar creixent i millorant cada dia, gaudint del futbol com faig des que tinc un o dos anys. No necessito aquests premis individuals per seguir buscant els objectius grupals que tenim. Espero seguir gaudint molts anys del futbol i la família”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut