Messi, Suárez i Arturo Vidal, al mateix grup de la Copa Amèrica

Messi, Suárez i Arturo Vidal, al mateix grup de la Copa Amèrica

La competició, que arrencarà el proper 12 de juny, tindrà lloc a Colòmbia i l’Argentina

L’argentí Leo Messi, l’uruguaià Luis Suárez i el xilè Arturo Vidal han quedat emparellats en el mateix grup de la Copa Amèrica que es disputarà l’estiu vinent. Tots tres jugadors culers s’enfrontaran, doncs, durant la primera fase de la competició, en què dotze seleccions es repartiran en dos grups de sis equips. El brasiler Arthur és l’únic jugador que, d’entrada, no s’enfrontarà a cap company del Barça.

El grup A el formen l’Argentina, Uruguai, Xile, Paraguai, Bolívia i Austràlia, una de les seleccions convidades. El partit inaugural serà, precisament, un Argentina-Xile amb duel blaugrana inclòs. El grup B, en canvi, està format pel Brasil, Colòmbia, Equador, Veneçuela, Perú i el Qatar, que repeteix com a convidada després d’haver participat en la competició del 2019, guanyada pel Brasil d’Arthur.

Cal recordar que la competició arrencarà el proper 12 de juny i que es classificaran per als quarts de final els quatre primers de cada grup. La competició es disputarà a Colòmbia i l’Argentina, jugant-se la final a Barranquilla el dia 12 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut