Derrota a Màlaga que estreny la lliga

El bàsquet femení no va poder recuperar els 10 punts de desavantatge al descans i va acabar perdent per un ajustat 69-62

El conjunt d’Isaac Fernández va veure trencada la ratxa de cinc victòries consecutives a la pista de l’Unicaja de Màlaga. Les blaugranes van acabar cedint el duel per un ajustat 69-62 en un partit que es va trencar abans del descans.

La igualtat es va mantenir durant els primers 10 minuts, en els quals Unicaja i Barça van anotar 15 punts per banda. En el segon període però, les andaluses van fer una passa endavant i van obrir una diferència de 10 punts en el marcador, per deixar el 38-28 a la mitja part.

Reacció blaugrana

Després del pas pels vestidors, el Barça va recuperar la versió del primer quart per retornar la igualtat a l'enfrontament. Així i tot, a l’últim període les d’Isaac Fernández arribaven amb 11 punts de desavantatge (57-46).

Tot i que en els últims 10 minuts les blaugrana van poder escurçar la diferència, l’Unicaja va acabar emportant-se la victòria per 69-62.

Es mantenen a la part alta

La derrota del Barça -sumada a la victòria del Sant Adrià- fa que les del Baix Llobregat i les del Besòs tornin a empatar en la primera posició del grup, totes dues amb 7 victòries i dues derrotes.

Per sota, Ardoi, Gran Canaria, Lima-Horta i Unicaja es situen amb sis victòries, a una del Barça.