Barça B – Castelló: Remuntada de caràcter i prestigi (2-1)

Els de Garcia Pimienta aixequen un 0-1 advers en tan sols sis minuts i sumen un triomf d’entitat

Tres punts d’orgull. El Barça B s’ha imposat al Castelló amb els gols d’Araujo, en el minut 83, i Monchu, en el 89 des del punt de penal. Dues dianes que han servit per capgirar la diana inicial del conjunt visitant en un duel igualat i en què els blaugrana han firmat un gran final de matx.

Domini sense ocasions clares

El duel s’ha iniciat sense gaires ocasions per a cap dels dos conjunts. I és que Saverio ha tingut el primer xut de perill en els primers segons, però sense gaire perill destacat. Per la seva part, el Castelló ha protagonitzat la primera arribada de perill en el minut 9, mitjançant César Díaz.

Els homes de Garcia Pimienta han sabut desplegar el seu joc i es trobaven còmodes damunt la gespa davant el Castelló. L’altra acció destacada ha estat a la segona meitat, en un xut de falta de Collado que ha aturat Campos.

S’avança el Castelló

El conjunt visitant ha aprofitat la seva millor ocasió per avançar-se en el marcador. Un xut d’Alcaina que ha desviat Araujo sense intenció en el minut 50. A partir del gol el Barça B ha seguit buscant l’empat, amb una bona oportunitat de Saverio que ha sortit alta per ben poc.

Els minuts passaven i el ritme del partit també s’ha anat reduint. Els blaugrana buscaven l’empat i arribaven amb perill a l’àrea visitant, però sense precisió de cara a porteria i en els darrers metres. El Castelló ha estat a punt de situar el 0-2 a 20 minuts per al final en un servei lateral, però la rematada ha sortit desviada.

Capgiren el marcador

El Barça B no ha deixat de creure en la remuntada en cap moment i en només sis minuts els de Garcia Pimienta han aixecat el partit. Primer Araujo, en una gran rematada de cap, i després Monchu, de penal, han situat el 2-1 en un gran darrer quart hora del Barça B. La pena màxima l’ha forçada Kike Saverio després d’una bona passada de Marqués. Tres punts que permeten al Barça seguir a la part alta de la classificació i rebre una gran injecció de moral.

Fitxa del partit:

Barça B, 2
Castelló, 1

Barça B: Iñaki Peña, Morer (Guillem, min 69), Mingueza, Araujo, Akieme, Collado, Monchu, Riqui Puig (Chumi, min 90), Saverio, Hiroki (Marqués, min 69) i Jandro.

Castelló: Campos, Muguruza, Gálvez, Castells, Serra, Rubén, Carles, Calavera, Jorge Fdez. (Roig, min 82), Alcaina (Muñoz, min 78) i César Díaz.

Gols: 0-1, Araujo pp (min 50); Araujo (min 83), Monchu (89).

Àrbitres: Usón Rosel. Targeta groga als blaugrana Morer, Riqui Puig, Mingueza, Marqués i Collado i als visitants Serra, Gálvez, Muñoz i Jorge Fdez.