Tot a punt per a l'estrena de 'Matchday' al Liceu de Barcelona

Tot a punt per a l'estrena de 'Matchday' al Liceu de Barcelona

La nova sèrie documental del Barça es podrà veure a partir d'aquest 29 de novembre a la plataforma de Rakuten TV de manera gratuïta

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona acollirà aquesta nit (20.00 hores) la preestrena de Matchday, la nova sèrie documental del FC Barcelona que mostra el dia a dia dels homes d’Ernesto Valverde des de dins com no s’havia vist mai. Un acte que comptarà amb la presència de representants del FC Barcelona i de Rakuten, així com amb diferents personalitats del món de la música, el cinema i la televisió.

La sèrie estarà disponible en exclusiva a Europa a través de la plataforma de video on demand de Rakuten TV a partir d’aquest 29 de novembre de manera totalment gratuïta, ja que el contingut es podrà veure a través de la secció free de la plataforma, mitjançant el seu servei AVOD (ad-supported video on-demand). Des de l’octubre passat, Rakuten TV ha incorporat aquesta secció free, que permet als usuaris veure diferents continguts de manera gratuïta amb breus pauses publicitàries. El mateix dia 29 també s’estrenarà al Japó i, en una data posterior, s'estrenarà a través de Rakuten TV, o en col·laboració amb altres operadors, a la regió d’Àsia-Pacífic (APAC) i als Estats Units. D'altra banda, el FC Barcelona s'ha reservat els drets d’emissió de la sèrie a Àfrica, Llatinoamèrica, els països d’Orient Mitjà i Nord d’Àfrica (MENA) i el Canadà.

La sèrie Matchday consta de vuit capítols de 45 minuts i repassa els moments clau de la temporada 2018/19, oferint continguts i imatges exclusius mai vistos fins ara, tant dels jugadors en els moments previs i posteriors a un partit com quan estan amb les seves famílies i amics. En la seva versió anglesa, l’actor John Malkovich exerceix de narrador de la sèrie, mentre que en les versions en català i castellà l’actor Pere Arquillué és qui s’encarrega de posar la veu que serveix de fil conductor.

Una producció de Barça Studios

Matchday és una producció de Barça Studios, l'ens que centralitza la creació, producció i comercialització de tota l'oferta visual del FC Barcelona, amb la col·laboració de Rakuten, en associació amb Rakuten H Collective Studio, de Kosmos Studios i de Producciones del Barrio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut