La convocatòria per rebre el BVB

La convocatòria per rebre el BVB

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la penúlltima jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

S’acaben els partits de la fase de grups a casa, però abans el Barça té la possibilitat de segellar la classificació per als vuitens, i també la primera plaça del grup, si aquest dimecres (21 hores) guanya el Borussia Dortmund al Camp Nou. Els de Valverde reben els alemanys capitanejats per Reus, Hummels, Götze i companyia per assegurar-se la presència als vuitens de final de la Lliga de Campions. Per aquest partit, Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 18 convocats.

Es tracta de Ter Stegen, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Aleñá i C. Pérez, per sanció Piqué i per lesió N. Semedo i Jordi Alba.

Darrera sessió amb alta per Lenglet

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Borussia Dortmund en una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. També s’han exercitat Iñaki Peña, Morer, R. Araujo, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B. En acabar la sessió d’entrenament, el central francès Clément Lenglet ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria per l’últim partit de la fase de grups de la Champions League al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut