Abanca Ademar León – Barça: El liderat de la Lliga també està en joc

Abanca Ademar León – Barça: El liderat de la Lliga també està en joc

(20:00 hores) Els blaugranes visiten la pista del segon classificat, que acumula 10 victòries consecutives, amb la baixa d’Aron Pálmarsson però amb la novetat de Víctor Tomàs

El Barça afronta una setmana molt important amb els dos liderats en joc, tant el de la Lliga Asobal com el del grup de la Lliga de Campions. El primer repte serà defensar la primera posició de la Lliga Asobal, aquest dimarts a la pista de l’Abanca Ademar León (20:00h). El conjunt dirigit per l’exentrenador blaugrana Manolo Cadenas ocupa la segona posició, amb només dos punts menys que el Barça. Els culers, així doncs, necessiten com a mínim puntuar per mantenir la primera posició.

L’Ademar de Lleó serà un rival de màxima dificultat per al Barça, ja que acumula 10 victòries consecutives a la Lliga Asobal i va confirmar aquesta setmana la seva classificació per a la fase de grups de la EHF Cup. Els lleonesos, de fet, només han perdut un partit a la Lliga, i va ser en la primera jornada contra el Bidasoa Irún. Des d’aleshores, una trajectòria impecable per seguir el ritme del Barça.

Duel de ratxes

El conjunt de Xavi Pascual també arriba en ratxa i amb sensacions immillorables. A la Lliga els blaugranes han guanyat els 11 partits que han disputat, i a la Champions League acumulen vuit victòries consecutives. L’última va ser fa tot just tres dies, al Palau Blaugrana, contra el Flensburg-Handewitt per 31-27.

Per al partit d’aquest dimarts Xavi Pascual recupera a Víctor Tomàs, que ha superat les molèsties al tendó rotulià del genoll esquerre. Per contra, Aron Pálmarsson és baixa per un esquinç al turmell del peu esquerre. El tècnic blaugrana va viatjar a Lleó amb 17 jugadors, amb la presència en l’expedició d’Albert Pujol, del filial, i abans del partit haurà de descartar un d’ells.

Després del partit a contra l’Ademar de Manolo Cadenas el Barça afrontarà un altre duel de màxima volada. I és que els blaugranes viatjaran a París per enfrontar-se amb un PSG que competeix el liderat del grup A de la Champions. Abans, però, l’atenció se centrarà en la defensa del liderat de la Lliga Asobal, tal com va deixar clar Víctor Tomàs en la prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut