L’intercanvi de visites del Femení amb Messi10

L’intercanvi de visites del Femení amb Messi10

Artistes del Cirque du Soleil van presenciar el Barça-Deportivo a l’Estadi Johan Cruyff i a la tarda tota la plantilla blaugrana va gaudir de l’espectacle dedicat a l’astre argentí

Diumenge es va produir un intercanvi de visites entre el Cirque du Soleil i el FC Barcelona. Al migdia, membres de Messi10 van ser a l’Estadi Johan Cruyff, mentre que, a la tarda, el Femení es va desplaçar al Parc del Fòrum per gaudir de l’espectacle en honor al millor futbolista del planeta.

Una vintena de membres del Cirque de Soleil van viure en directe el Barça-Deportivo Abanca, que va acabar amb golejada culer per 6-1 per mantenir el liderat de la Primera Iberdrola. Al descans, la directiva responsable de l’equip, Maria Teixidor, va entregar una samarreta especial per a l’ocasió a una representació dels artistes a la Llotja de l’Estadi Johan Cruyff.

Unes hores més tard, era tota la plantilla barcelonista la que es traslladava fins al Parc del Fòrum, seu de l’espectacle Messi10. Jugadores i staff tècnic van vibrar amb un espectacle que desprèn futbol per tots costats. En finalitzar la funció, els dos equips van unir-se en una foto de família per immortalitzar un diumenge diferent, divertit i feliç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut