Jornada d’emocions al planter

Gran victòria del filial al camp d’un Zaragoza CFF que és un ferm candidat a l’ascens a Primera Iberdrola

Els equips del planter femení de futbol han tornat a protagonitzar un cap de setmana entretingut, amb bons partits i resultats diversos. A continuació ho repassem:

Zaragoza CFF – Barça B (1-4)
Incommensurable actuació del filial al camp del segon classificat de la categoria de plata. En tot moment va controlar el tempo del partit i ja en el minut 5 es va avançar gràcies a un gol d’Aida Esteve. Fruit de la bona elaboració de joc, al 35 Tere Morató firmava el 0-2 en aprofitar un refús de la portera a tir d’Aida. No obstant això, el Zaragoza CFF també va ensenyar les seves credencials amb aproximacions ben resoltes per la portera Coronado i fins i tot el gol que retallava distàncies just abans del descans, obra de l’exblaugrana Laura Martínez. Un 1-2 que òbviament va animar les locals a anar a buscar un millor botí, però les visitants es van mostrar molt sòlides. Poc després d’una intervenció crucial de Coronado, Arola Aparicio va marcar el tercer que decantava la balança (min 75) en un matx que va sentenciar Bruna Vilamala (min 84). D’aquesta manera, el Barça B de Jordi Ventura i Miguel Llorente escala a una meritòria cinquena posició a Reto Iberdrola.

Juvenil – Levante Las Planas (1-0)
La novena victòria en nou jornades del quadre entrenat per Òscar Bellis i Pol Grau va ser menys vistosa que algunes anteriors, però igual d’important per continuar la pugna amb la DAMM al capdavant de la classificació. El gol de Magalí Capdevila, al minut 14, acabaria decidint el duel a la Ciutat Esportiva.

Terlenka barcelonista – Infantil (2-0)
El conjunt que dirigeixen Jesús López i Miquel Llorens va patir la primera derrota del curs a la Segona Divisió Infantil masculina. L’enfrontament se li va posar molt coll amunt amb dos gols en contra tot just al minut 7. Tot i els intents culers, el marcador ja no es tornaria a moure al Prat de Llobregat i la classificació s’estreny.

Aleví E – Sant Andreu de la Barca (7-4)
El partit amb més alternatives i emoció del cap de setmana va ser el de l’equip de Pablo Álvarez i Berta Prat. I és que els visitants van arribar a anar per davant per 0-2 i 1-3. L’empenta culer va fer que s’arribés a l’últim període amb taules i tres gols seguits van acabar de decidir. Les realitzadores van ser Kautar Azraf (2), Julia Sánchez (2), Carlota Martins (2) i Elena Torbado. El Barça és líder en solitari, amb ple de victòries, a la Segona Divisió Aleví masculina.

Santfeliuenc – Aleví F (8-5)
No menys vibrant va ser el que es va viure a Sant Feliu de Llobregat. El rival, de la part alta de la Tercera Divisió Aleví masculina, es va col·locar amb un contundent 7-0 a la mitja part. Lluny d’enfonsar-se, la reacció de les de Jaume Comellas i Miriam Gallana va ser admirable i amb cinc gols consecutius van revifar el matx amb el 7-5. En ple èxtasi visitant van ser els de casa els que van tancar el resultat.