Foto de família dels primers equips masculí i femení

Foto de família dels primers equips masculí i femení

Els dos equips s’han fet la tradicional fotografía amb els tècnics dels dos conjunts i en la qual també ha comptat amb la presencia del president Josep Maria Bartomeu

El primer equip masculí i femení del FC Barcelona s’han fet la fotografia oficial de la temporada 2019/20. Una fotografia que ha comptat amb tots els membres de les dues plantilles, així com els dos tècnics, Ernesto Valverde i Lluís Cortés, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. També ha comptat amb la presència del directiu Javier Bordas i la directiva responsable del futbol femení, Maria Teixidor.

Foto conjunta de la temporada 2019/2020.

Abans, però, el primer equip masculí també s’ha fotografiat amb la marca oficial que vesteix als jugadors, Thom Browne, així com també amb la roba d’entrenament que patrocina Beko. Després, tots dos equips també s’han realitzat la fotografia amb la primera equipació per separat.

Foto oficial de l'equip femení per a la temporada 2019/20.

Entrenament pensant en el Dortmund

Un cop acabades les sessions de fotografies el primer equip masculí s’ha exercitat al camp Tito Vilanova amb els jugadors disponibles. Una sessió en la qual hem vist també a Clement Lenglet que s’ha exercitat amb normalitat amb el grup després de no poder viatjar a Leganés per unes molèsties. La sessió també ha comptat amb Iñaki Peña, R.Araujo, C.Pérez i Ansu Fati del Barça B.

Foto oficial de l'equip masculí per a la temporada 2019/20.

Aquest ha estat el primer entrenament de la setmana pensant en el transcendental partit d’aquest dimecres a la Lliga de Campions davant el Borussia Dortmund. Un partit en el qual els blaugranes volen certificar la classificació per als vuitens de la Lliga de Campions com a primers de grup. Ho aconseguiran sumant els tres punts davant el conjunt alemany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut