Lleida - Barça B: Allarguen la ratxa contra un rival directe (1-1)

Lleida - Barça B: Allarguen la ratxa contra un rival directe (1-1)

Hiroki Abe ha igualat el gol inicial de Liberto per aconseguir el setè matx consecutiu sense perdre en un autèntic partidàs del conjunt blaugrana, que ha dominat totalment el partit

Un altre partit sumant i ja en van set de consecutius. El Barça B allarga la seva ratxa puntuant després d'aconseguir un empat valuós contra el Lleida (1-1) en el que ha estat el millor partit dels barcelonistes aquesta temporada, amb un gran recital culer i domini absolut del joc, i on només ha faltat el segon gol. Liberto ha obert la llauna i Hiroki Abe ha situat l'empat definitiu a les acaballes del primer temps, rematant de cap una centrada d'Akieme. Els de Garcia Pimienta, també, han sumat el quart empat de manera consecutiva contra un rival directe en la lluita per l'ascens de categoria.

El Barça B ha estat el clar dominador de la possessió, però el gol s'ha resistit en el tram inicial. Monchu ha posat a prova Pau Torres amb un xut perillós de falta des de tres quarts de camp. La resposta dels locals ha arribat des de les botes de Marc, però el seu xut ha marxat alt. Saverio també ha tingut una bona ocasió per anotar el primer gol del partit, després d'una gran jugada de Jandro, però el porter local ha tornat a estar encertat sota els pals. El Lleida, però, ha anotat el primer de la nit gràcies a Liberto, que ha aprofitat un rebuig i ha batut Iñaki Peña amb un xut creuat. El premi a la insistència l'ha trobat Hiroki, que ha rematat de cap a la perfecció una centrada des de l'esquerra d'Akieme per anotar el definitiu 1-1.

Ilaix Moriba estavella la pilota al travesser

El partit ha estat marcat per les absències del conjunt blaugrana. Garcia Pimienta no ha pogut comptar amb els lesionats Carevic, Cuenca i Sarsanedas; ni amb el sancionat Riqui Puig; ni amb Morer, Araujo, Ansu Fati i Carles Pérez que han estat convocats amb el primer equip. És per això que el tècnic blaugrana ha hagut de comptar amb jugadors del Juvenil A. Un d'ells ha estat Ilaix Moriba, que ha entrat en el segon temps substituint Reis, que ha marxat lesionat. El juvenil ha tingut l'ocasió més clara del segon temps, després de picar suaument la pilota a la sortida de Pau Torres, però l'esfèrica ha topat contra el travesser. Amb tot, el filial blaugrana ha sumat un punt de molt de mèrit en el camp del segon classificat que li permet tancar la jornada amb 22 punts, fregant les posicions de play-off d'ascens. El proper partit dels blaugranes serà el diumenge 1 de desembre (18.00 hores) a l'Estadi Johan Cruyff, contra el líder del Grup III de la Segona Divisió B: el Castelló. Un autèntic partidàs.

Fitxa del partit

Lleida, 1

Barça B, 1

Lleida: Pau Torres, José Ruiz, Joan Oriol, Trilles, Luso, Liberto, Marc (Joanet, min 77), Xemi, Raúl (Eder, min 85), Adri León i Cano (Bagayoko, min 66).
Barça B: 
Iñaki Peña, Mingueza, Guillem, Álex Collado, Monchu, Saverio (Abel Ruiz, min 77), Hiroki (Marqués, min 92), Jandro, Akieme, Reis (Ilaix Morib, min 51) i Chumi.
Àrbitre: Rafael Sánchez López ha amonestat els locals Luso i els blaugranes Monchu. També ha expulsat Molo, entrenador del Lleida, i Trilles.
Gols: 1-0, Liberto (min 38); 1-1, Hiroki (min 44).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut