Un Barça sense brillantor supera el Segle

El conjunt d'Isaac Fernández en va tenir prou amb un bon primer període per sumar la sisena victòria de la temporada

La intensitat era clau davant el Segle XXI i això ho sabia el conjunt dirigit per Isaac Fernández. Les seves jugadores van sortir endollades en el primer temps i es van situar per davant amb un parcial de 7-0 de sortida.

Les blaugrana dominarien durant els primers deu minuts generant dubtes a l'atac del jove conjunt visitant que es veuria superat encaixant 18 punts en el primer temps. Només un parell de bones accions de Marta Rodríguez reduirien la diferència fins als 8 punts (18-10) al final del primer quart.

El fred del pavelló Juan Carlos Navarro congelaria el ritme de l'enfrontament en el segon període. Tan sols s'anotarien catorze punts en els segons deu minuts -repartits a parts iguals-, en un quart en què el Barça perdria la lucidesa i el Segle es trasbalsaria per la falta d'encert des de més enllà de la línia de tres (0 de 16).

A la mitja part, el Barça guanyava per vuit punts un partit que no tenia amo i seguia amb el guió obert.

Partit fred

Després del pas pels vestidors, les de Sant Feliu tornaven a imprimir un ritme més alt. Aquesta vegada, però, sense l'encert dels minuts inicials. Després d'uns nous deu minuts de joc, el marcador es movia ben poc: 9-4 de parcial per a un Barça que sense brillantor seguia apropant-se a la victòria (34-21).

Amb l'últim quart per davant, les locals van saber gestionar els 13 punts d'avantatge i en un altre període en què els dos equips van estar negats de cara a cistella, el Barça va acabar imposant-se per 43-29.

Dimecres, la prova de foc

El Barça tindrà poc temps per recuperar-se, ja que aquest mateix dimecres les blaugrana visitaran la pista del Sant Adrià en un duel entre dos equips de la part alta de la classificació.