Leganés – Barça: Reacció de líder a Butarque (1-2)

Els culers capgiren el resultat advers gràcies als gols de Suárez i Vidal a pilota aturada i s’emporten tres valuosos punts

Gran reacció del Barça a Butarque per remuntar davant el Leganés (1-2). Els locals s’han avançat amb un gol matiner d’En-Nesyri, però els de Valverde han capgirat el marcador a la segona meitat amb dos gols a pilota aturada de Luis Suárez i Arturo Vidal, i sumen així tres punts més que els permetran seguir líders una jornada més.

S’avancen els locals

Tot i que els primers minuts de joc han estat marcats per un clar domini culer, els de Valverde no han acabat de poder concretar de cara a gol i han estat els locals els que s’han avançat. Gran acció des de la dreta d’En-Nesyri que, amb una espectacular canonada des de la frontal de l’àrea, ha col·locat la pilota per tot l’escaire per avançar el Leganés (1-0, minut 12). A més, tot seguit, Óscar Rodríguez ha estat a punt de marcar el segon amb una rematada dins l’àrea que ha marxat fregant el pal. Els culers, però, han reaccionat amb dues grans ocasions de Suárez, primer amb un mà a mà i després amb una gran rematada de cap, però en totes dues, Cuéllar ha estat providencial per mantenir el marcador fins al descans.

Reacció barcelonista

Ja a la segona meitat, la insistència en atac blaugrana ha acabat obtenint els seus fruits. Primer Piqué ha estavellat la pilota al pal a la sortida d’un corner, i, tot seguit, Suárez ha aconseguit empatar el duel. Gran centrada de Messi en una falta lateral i rematada de cap de Suárez per anotar el primer (1-1, minut 53).

Amb el gol, els culers s’han abocat a l'atac i les ocasions han seguit arribant. Valverde ha sacsejat l’equip des de la banqueta, fent entrar Rakitic, Vidal i Ansu Fati i la insistència barcelonista ha acabat obtenint el premi: Vidal ha recollit un rebuig dins de l'àrea petita a la sortida d'un córner i ha anotat l’1-2 a boca de canó (minut 81). El VAR ha hagut de ratificar el gol, ja que el rebot venia de tocar Rubén Pérez i no era fora de joc. Finalment, victòria molt treballada dels culers, que sumen tres punts més per seguir liderant la classificació.