Dembélé:

Dembélé: "El del Dortmund serà un partit especial per a mi"

El davanter francès, que va jugar amb el conjunt alemany, repassa l'actualitat blaugrana abans del duel de Champions

Ousmane Dembélé viurà un retrobament molt especial. No va poder jugar al BVB Stadion a causa d'una lesió, però serà al Camp Nou per retrobar-se amb el seu exequip. El davanter francès, que va jugar durant la temporada 2016/17 amb l'equip alemany i va coincidir amb jugadors com Götze, Reus o Guerreiro, repassa l'actualitat blaugrana abans del gran partit de Champions del proper dimecres.

Propers reptes

"Tenim partits importants en les pròximes setmanes, primer contra el Borussia i després contra l'Atlètic. Hem d'estar preparats per a aquests grans partits".

"Contra el Borussia hem de guanyar per assegurar la classificació al més aviat possible. És el partit més important de la primera part de la temporada. Amb el suport de la nostra afició, esperem aconseguir els tres punts per anar a jugar al camp de l'Inter amb més tranquil·litat".

"És molt difícil guanyar al Camp Nou, perquè el Barça té jugadors de primer nivell i una gran afició; és un club amb molta història. Tenim el suport de la nostra gent i sempre intentem donar-ho tot per guanyar els nostres partits a casa".

Dembélé, contra el seu passat

"El del Dortmund serà un partit especial per a mi. Segueixo tenint excompanys a l'equip. Serem rivals, però no canvia res. Vaig marxar fa 3 anys i no els veig des de llavors. Emocionalment serà una mica difícil, però estaré content de veure'ls i de jugar contra ells".

Dembélé es veurà les cares contra el seu exequip - UEFA

"És un equip que ataca i no acostuma a quedar-se enrere. Sempre juguen en equip, atents i ho donen tot. Volen guanyar cada partit, especialment aquest perquè és molt important. Vindran amb molta intensitat, però el Camp Nou els espera!".

Ja recuperat

"Durant la pretemporada estava molt bé. Després em vaig lesionar i vaig estar absent durant un mes. Quan vaig tornar, tenia alguns problemes físics. Ara he de lluitar pel lloc, perquè tenim un gran equip i hi ha més competència que les temporades passades. Hi ha molts, molt bons davanters, amb molta qualitat, i ens motivem per ser encara millors. Hem de progressar tots junts i tot sortirà bé".

"Des de la meva arribada al Barça fa tres anys he millorat en la preparació dels partits. Vaig al gimnàs, escalfo més abans dels partits i m’entreno bé. El Barça és un gran equip, amb grans jugadors i això et fa agafar ganes de donar-ho tot".

El seu millor gol al Barça?

"El que vaig marcar contra el Tottenham. O el que vaig fer contra el Chelsea. Però prefereixo el del Tottenham perquè tenia molt d'espai i em va encantar. Per a mi és el meu millor gol al Barça".

Noms propis

"Vull demostrar el que soc capaç de fer en el terreny de joc. Tot l'equip m'ajuda, però especialment rebo el suport del Clément (Lenglet) i del Samuel (Umtiti)".

"Amb Griezmann ens portem bé des de fa temps. Em dona molts consells. És una molt bona persona i un bon amic. Es porta molt bé amb mi i amb tota la resta del grup. No ha necessitat gaire temps per adaptar-se".

Griezmann i Dembélé, junts abans d'un partit
Griezmann i Dembélé, junts abans d'un partit

"Messi és un gran jugador. El mirava per la televisió quan era més jove, però jugar amb ell i veure-ho a la vida real és encara millor. És un honor que digui de mi que tinc talent, però he de demostrar-ho al camp".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut