El Fenerbahce, el primer repte de la setmana

El Fenerbahce, el primer repte de la setmana

Els de Pesic afronten el primer dels tres partits que disputaran aquesta setmana (21h, DAZN)

El Barça rep aquest dimecres 20, a les 21h i en directe per DAZN, el Fenerbahce Beko d’Istanbul en la que serà la 9a jornada de l’Eurolliga i el primer partit dels tres que disputarà aquesta setmana. Els blaugranes, que ocupen els primers llocs de la taula, reben un Fenerbahce que es troba a la part baixa de la taula (2-6) i que vol tornar a recuperar sensacions al Palau Blaugrana.

El rival

Compta amb un equip ple de grans estrelles com De Colo (20,9 punts), Kalinic, Datome, Sloukas, Vesely, Williams (11,5 punts), Lauvergne, Dixon, Westermann o Mahmutoglou, entre d’altres, que poden sobresortir en qualsevol moment. El Fenerbahce, tot i la posició actual, segueix sent un dels equips grans d’Europa i de la competició i no val a badar.

El Barça

Els de Svetislav Pesic disputen el primer dels tres partits que jugaran a casa en els pròxims dies -Fenerbahce, Maccabi 22/11 i CSKA 29/11- després d’haver jugat sis enfrontaments a domicili en les primeres vuit jornades. Per tant, el Palau ha de ser un fortí per ajudar l’equip a seguir sumant victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut