Barça B - Cornellà: Un nou empat en l'últim sospir (3-3)

Carles Pérez, Hiroki i Monchu de penal en el temps afegit mantenen els blaugranes invictes com a locals

El Barça torna a sumar un punt en l'últim sospir del partit. Carles Pérez, que debutava aquesta temporada amb el filial blaugrana, i Hiroki han anotat en el tram inicial del partit, però Leo Ramírez i Eloy Gila han igualat el resultat abans del descans. Becerra ha col·locat el 2-3 a les acaballes del partit, però Monchu, de penal, ha situat el 3-3 definitiu en el temps afegit. D'aquesta manera, els de Garcia Pimienta encara estan invictes a l'Estadi Johan Cruyff, amb tres victòries i quatre empats.

El bon joc dels blaugranes a l'inici de partit s'ha pogut transformar en dos gols ben ràpids. Akieme ha iniciat una acció per la banda esquerra i Collado, amb un toc d'esperó i de primeres, ha trencat la línia defensiva del Cornellà. Riqui Puig no ha arribat a connectar amb la pilota, però Carles Pérez ha caçat el refús i ha anotat l'1-0 en el seu debut amb el Barça B aquesta temporada. Jandro ha pogut anotar el segon de la nit, però el seu xut col·locat des de la frontal s'ha estavellat a la creueta dreta de la porteria. Deu minuts després, una brillant assistència de Riqui a l'espai, no l'ha pogut culminar Pérez desfent-se de Ramón, però Hiroki, amb la canya a punt, ha pescat la pilota per sumar el 2-0 a l'Estadi Johan Cruyff.

El Cornellà inicia la remuntada

El Cornellà, que no ha gaudit de gaires ocasions en el primer temps, ha aconseguit igualar el resultat abans del descans amb una gran efectivitat. Leo Ramírez ha escurçat distàncies amb un xut teledirigit a l'escaire esquerre de Sergi Puig des de fora de l'àrea. Quan quedaven dos minuts per acabar la primera part, Eloy Gila ha culminat una bona acció de combinació del conjunt visitant amb una bona jugada individual des de l'interior de l'àrea per situar el 2-2.

Monchu atorga un punt en el temps afegit

Després d'un primer temps elèctric amb nombroses ocasions, sobretot pel cantó blaugrana, el segon temps ha estat dominat per les poques aproximacions a les àrees rivals. L'oportunitat més clara ha sorgit de les botes de Riqui Puig amb un xut ras des de la frontal de l'àrea que ha marxat desviat per poc. A tres minuts del final, el Cornellà ha culminat la remuntada amb un gol de Becerra rematant de cap un córner. Però el Barça encara no hi havia dit la seva i Araujo ha provocat un penal en el temps afegit. Monchu ha estat l'encarregat de materialitzar la pena màxima i, enganyant Ramón, ha anotat el definitiu 3-3. Amb aquest empat, el Barça B suma 21 punts i es queda a tres de les posicions del play-off d'ascens i a sis del líder: el Castelló. El proper partit es preveu d'alta tensió, els blaugranes visitaran el camp del Lleida, segon classificat del grup III de la Segona Divisió B.

Fitxa del partit

Barça B, 3

Cornellà, 3

Barça B: Sergi Puig, Morer (Ilaix Moriba, min 90), Mingueza, Riqui Puig, Álex Collado, Monchu, Carles Pérez, Hiroki (Saverio, min 78), Araujo, Jandro (Marqués, min 69) i Akieme.
Cornellà: Ramón, O. Prats, Barro, Javi, Eloy, Fer Pina, Leo, Cristián, Nana, Pablo (Becerra, min 70) i Lobato (De Baunbag, min 79).
Gols: 1-0, Carles Pérez (min 10); 2-0, Hiroki (min 22); 2-1, Leo Ramírez (min 35); 2-2, Eloy Gila (min 43); 2-3, Becerra (min 87); 3-3, Monchu p. (min 92).
Àrbitre: Fernández Buergo ha amonestat els blaugranes Araujo, Riqui Puig i Jandro i els visitants Òscar Prats i Javi.
Assistència: 2.577 espectadors a l'Estadi Johan Cruyff.