Juvenil A - Stadium Casablanca: Golejada per retrobar-se amb la victòria (8-0)

Juvenil A - Stadium Casablanca: Golejada per retrobar-se amb la victòria (8-0)

Peque, amb un pòquer de gols, lidera el triomf, juntament amb els gols de Jardí, Álvaro, Nils i Antonio Jesús

Vuitè triomf a la Lliga del Juvenil A, que es retroba amb la victòria després d'empatar 0-0 la darrera jornada contra la Damm. Els de Franc Artiga han signat una primera part brillant amb cinc gols: dos de Peque, un de Jaume Jardí, un d'Álvaro Sanz i un altre de Nils. A la represa, el ritme no ha afluixat i els blaugranes han ampliat distàncies en el marcador amb Peque, que ha certificat el seu pòquer de gols, i Antonio Jesús, que ha tancat la golejada en el tram final del partit.

Al quart d'hora de partit, Peque ha avançat els blaugranes després de rematar de cap una centrada mil·limètrica de Nils Mortimer. No sense suspens, la pilota s'ha estavellat al travesser i ha travessat la línia de gol en el segon bot per desfermar l'alegria dels culers. La pressió en tres quarts de camp ha obtingut la seva recompensa. Els de Franc Artiga han dificultat la sortida de pilota del conjunt visitant des del darrere, fet que ha propiciat el 2-0. Jaume Jardí s'ha fet amb l'esfèrica a la frontal de l'àrea i amb un xut creuat i ras a l'esquerra de la porteria de Pablo Molinos ha ampliat distàncies en el marcador.

Pocs minuts després, el porter visitant no ha atrapat una pilota centrada per Sergi Rosanas des de la banda dreta i Peque, amb la canya a punt, ha caçat la pilota per anotar de cap el tercer del matí. Pràcticament en l'acció següent, Konrad ha servit un córner en curt, Jardí ha penjat la pilota a l'àrea i Álvaro Sanz ha aconseguit, també de cap, situar el 4-0 en el marcador. En una acció individual, Konrad ha filtrat una pilota a l'interior de l'àrea i Nils, amb un xut creuat i de primeres, ha situat el 5-0 en la mitja hora de partit.

Peque aconsegueix un pòquer de gols

A la represa, el ritme de partit no ha afluixat i el Barça ha aconseguit ampliar distàncies en el marcador. Peque ha rematat de cap una falta servida des de la frontal per Nils i ha aconseguit el seu hat-trick, tots tres de cap. Ja en el tram final de partit, el mateix Peque ha aprofitat una errada en la defensa visitant per anotar el 7-0 i completar el seu pòquer de gols. La golejada hauria pogut continuar ampliant-se, però Altimira Nils han enviat la pilota a la fusta. Qui sí que ha estat més afortunat de cara a gol ha estat Antonio Jesús, que ha rebut una pilota penjada per Nils i ha batut Pablo en l'un contra un per anotar el definitiu 8-0. D'aquesta manera, el Juvenil A suma 27 punts i queda empatat amb l'Espanyol, que serà el proper rival del conjunt de Franc Artiga a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Fitxa tècnica

Juvenil A, 8
Stadium Casablanca, 0

Juvenil A: Ramon, Sergi Rosanas, Igor Gómez, Mika (José, min 71), Baldé, Álvaro, Jaume Jardí (Sola, min 60), Nils, Peque, Nico (Altimira, min 56) i Konrad de la Fuente (Antonio Jesús, min 46).
Stadium Casablanca: Pablo Molinos, Saúl Rodrigo, Jorge Ruiz, Andrés, Juan Tolo, Jorge Gutiérrez, Manuel Rubí, Pablo Gea (Alberto Latón, min 51), Ivan Chaves, Asier Seijo (Mikel Serrano, min 64) i Iván Moreno.
Gols: 1-0, Peque (min 13); 2-0, Jaume Jardí (min 22); 3-0, Peque (min 26); 4-0, Álvaro Sanz (min 29); 5-0, Nils (min 32); 6-0, Peque (min 55); 7-0, Peque (min 80); 8-0, Antonio Jesús (min 84)
Àrbitre: Carlos Albeda Bárcena ha amonestat amb targeta groga el blaugrana Konrad i el visitant Saúl.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut