Adolfo, l’home del derbi

Adolfo, l’home del derbi

El colomenc afronta el partit contra el seu exequip en un dels seus millors moments al Barça i en plena maduresa esportiva

Als seus 26 anys Adolfo ja és tot un veterà dels derbis. Format a les categories inferiors del Marfil Santa Coloma, va jugar set temporades al primer equip de la seva ciutat natal abans de fer el salt al Barça. En quatre temporades al club blaugrana, Adolfo s’ha consolidat com un dels jugadors més importants de la Lliga i ha complert el seu somni de guanyar-la i completar un pòquer històric defensant la samarreta del Barça. El colomenc viu un moment dolç tant en l'aspecte personal com professional, i ho demostra setmana rere setmana amb el seu rendiment a la pista. Aquesta temporada ja ha marcat 8 gols a la Lliga i 12 entre totes les competicions, uns registres que el situen com a segon màxim golejador de l’equip només per darrere de Ferrao.

Viu el derbi amb passió

“Segueixen sent partits molt especials per a mi pel meu passat a l’Industrias i també perquè segueixo vivint a Santa Coloma i em sento molt identificat amb la ciutat”, diu Adolfo. “Els derbis són partits molt bonics de jugar i que sempre són molt disputats”, explica en un extens reportatge que li ha fet Barça TV. “La primera vegada que vaig jugar contra l'Industrias va ser molt estrany, però van passant els anys i ara ja ho visc amb normalitat”, confessa. Adolfo també valora el seu bon moment de forma. “La clau és el treball diari i sempre donar-ho tot a la pista, així és com entenc jo aquest esport”, diu el principal protagonista del derbi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut