Xavi Pascual: “L’Aalborg és perillós, ja ens ho va demostrar”

Xavi Pascual: “L’Aalborg és perillós, ja ens ho va demostrar”

El tècnic ha analitzat el partit d’aquest dissabte (20 h), que es trasllada al Palau després del triomf del conjunt blaugrana en el duel disputat a Dinamarca sis dies abans

El Barça ha completat aquest divendres l’últim entrenament previ al partit de Lliga de Campions del dissabte al Palau Blaugrana contra l’Aalborg Handbold. Abans de la sessió Xavi Pascual ha atès els mitjans, i ha dit: “Esperem que es repeteixi el resultat; és un partit com sempre complicat de Champions”. El partit serà la repetició del que es va disputar, només sis dies abans, a Dinamarca. Aleshores els blaugranes es van imposar amb molt d’esforç (30-34), i Pascual ha recordat la dificultat per sumar aquells dos punts: “Són un equip perillós, ja ens ho van demostrar fa uns dies; haurem d’estar ben desperts”.

El partit iniciarà la segona volta de la fase de grups, que el Barça afronta des del capdavant del grup A (empatat a 12 punts amb el PSG). Per mantenir aquesta posició, el Barça té una bona oportunitat amb els dos partits consecutius al Palau. I és que, després de la visita de l’Aalborg danès serà el torn del Flensburg-Handewitt (dissabte 23, 20 h).

Per al partit d’aquest dissabte el tècnic manté el dubte de Dika Mem, que no va poder jugar els dos últims partits a causa d’unes molèsties a l’espatlla esquerra. “En funció de com evolucioni acabarem de decidir”, va informar.

Més declaracions de Xavi Pascual, analitzant l’Aalborg i el calendari que li espera al Barça:

 “És un conjunt que juga com a equip, amb un sistema defensiu bastant potent, són capaços de jugar amb diverses alternatives, tant ofensives com defensives”.

 “Si haguéssim plantejat la primera volta amb tres partits fora tan potents com els que teníem, l’haguéssim signat, però això no ens ha de donar res”.

“L’equip sempre s’ha mostrat en la feina del dia a dia. Ens esperen tres partits de Champions abans de l’aturada, i són importants perquè hem d’intentar assegurar les dues primeres posicions. Tothom parla del PSG, però tenim el Pick Szeged a un punt i, a més, amb l’average a favor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut