Comunicat del FC Barcelona sobre la vaga en el futbol femení

Comunicat del FC Barcelona sobre la vaga en el futbol femení

El Club lamenta la falta d’acord entre tots els agents implicats en l’aprovació del Conveni Col·lectiu

El FC Barcelona lamenta la falta d’acord entre tots els agents implicats en l’aprovació del Conveni Col·lectiu del futbol femení i exposa que:

Després de les negociacions dels darrers dies, el Club ha acceptat participar en el procés de mediació del Ministeri de Treball perquè entén que és el camí per garantir els drets mínims que mereixen totes les dones futbolistes professionals.

Al mateix temps, el Club apel·la a la responsabilitat de tots els actors que contribueixen al futbol femení per trobar una entesa en un tema que és capital per al futur de la competició i lamenta que s’hagi d’arribar fins al punt de la vaga de futbolistes que tindrà lloc el proper cap de setmana per exigir uns drets bàsics que tota esportista professional hauria de veure reconeguts.

És desig de l’Entitat que, si no hi ha més remei que portar-la a terme, la manera en què es faci no desvirtuï la competició. 

D’altra banda, el FC Barcelona reafirma el seu compromís en la difusió i en la visibilitat del futbol femení i reitera que, en el marc actual, el titular del camp on es disputen els partits és qui té el dret de retransmetre’ls. És, doncs, un deure per part de tots els equips de la competició d’emetre els partits que es disputen en llurs instal·lacions, en les millors condicions possibles, per satisfer els aficionats així com els patrocinadors de la Primera Iberdrola, que són peces fonamentals en la viabilitat dels clubs. 

Amb tot, l’Entitat desitja que aquest procés de diàleg fructifiqui i permeti recuperar la unitat de tots els clubs per caminar cap a una gestió comuna d’aquesta competició, evitant conflictes que res tenen a veure amb la millora i evolució de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut