Carles Pérez i Marqués decideixen l’amistós solidari

Els dos gols dels jugadors del Barça B decideixen l'amistós solidari, en què han participat jugadors del primer equip i del Barça B

Objectiu complert a l’Estadi Cartagonova. I no pel resultat a favor del Barça (2-0), sinó perquè la finalitat del matx era recaptar fons per als damnificats per les riuades que van afectar Múrcia. Un partit en què el Barça ha tingut les millors ocasions i Carles Pérez i Alejandro Marqués han marcat a la segona meitat.

Domini i ocasions culers sense gol

El Cartagena ha creat les primeres arribades, però sense xuts entre els tres pals per a Neto. El Barça ha aconseguit ràpidament el control del matx. I amb el domini blaugrana ha arribat el primer xut entre pals del partit, obra de Carles Aleñá. El migcampista blaugrana ha estat a punt d’avançar els d’Ernesto Valverde en aprofitar una bona passada de Morer, després d’una bona combinació culer.

El Barça ho ha intentat, mitjançant bones combinacions. El domini era totalment blaugrana, però als barcelonistes els faltava la precisió en els darrers metres. Dembélé també ha estat a punt d’estrenar el marcador en el minut 26, en un mà a mà que el porter del Cartagena, Esteve, ha refusat a córner. L’última ocasió blaugrana de la primera meitat ha estat obra de Kike Saverio, amb un xut creuat dins l’àrea i que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria del Cartagena. Així doncs, el resultat al descans s’ha mantingut amb el 0-0.

Carles Pérez i Marqués fan justícia

El Barça ha continuat buscant el gol des de l’inici de la segona meitat. Álex Collado ha estat a punt d’avançar als d’Ernesto Valverde després d’una gran passada de Riqui Puig, però el porter local ha aturat el llançament. En la següent acció el Cartagena ha firmat la seva arribada més perillosa, però ha topat amb Neto.

La insistència blaugrana ha tingut el seu premi en el minut 63, mitjançant un rebot que Carles Pérez ha enviat al fons de la porteria. El Barça no ha deixat de lluitar i ha pogut situar el 2-0, obra de Marqués després d’una bona passada d’Akieme en el minut 88. Sense temps per a més en un duel que el més important era recaptar fons per als damnificats per les riuades que van afectar Múrcia.