La convocatòria per a l'amistós contra el Cartagena

La convocatòria per a l'amistós contra el Cartagena

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 22 jugadors citats per afrontar el partit solidari d’aquest dimecres (19 hores)

La setmana d’aturada del campionat domèstic pels partits internacionals de les seleccions el Barça l’aprofitarà per jugar un partit amistós i benèfic contra el Cartagena. La recaptació per la venda d’entrades anirà destinada als damnificats per les riuades que va patir la zona el mes de setembre passat. Per aquest partit, que es disputarà a les 19 hores a l’estadi de Cartagonova, Valverde ha facilitat la llista de 22 convocats.

Són Neto, Piqué, O. Dembélé, Aleñá, S. Roberto, Junior, Sergi Puig, C. Pérez, Morer, Guillem, Akieme, O. Mingueza, R. Araujo, Chumi, Riqui Puig, Sarsanedas, Monchu, Collado, Jandro, Saverio, Hiroki Abe i Marqués.

Ter Stegen, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, Lenglet, M. Wague, Griezmann, F. De Jong i Vidal es troben concentrats amb les seves seleccions, mentre que N. Semedo i Jordi Alba segueixen recuperant-se de les seves lesions. Umtiti es baixa per decisió tècnica. Rakitic, per la seva part, ha tornat de la seva selecció per unes molèsties al tendó d’Aquil·les i és baixa per aquest partit.

Cal recordar que podràs seguir el duel en directe a través del web oficial del FC Barcelona. Per poder veure’l només hauràs de registrar-te com a Barça Fan de manera totalment gratuïta. També es podrà seguir per Barça TV.

Última sessió a Barcelona

Aquest dimarts l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Cartagena. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip i del Barça B al camp 2, i on Piqué i Rakitic han fet treball específic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut