L'Atlètic de Madrid, rival del Barça a les semifinals de la Supercopa d’Espanya

L'Atlètic de Madrid, rival del Barça a les semifinals de la Supercopa d’Espanya

En cas de superar l’eliminatòria, que es disputarà el proper dijous 9 de gener, els blaugranes jugaran la gran final del dia 12 contra el vencedor del València - Reial Madrid

El FC Barcelona ja coneix el seu rival a les semifinals de la Supercopa d’Espanya. I el sorteig, que s’ha dut a terme aquest dilluns a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, ha decidit que sigui l'Atlètic de Madrid el conjunt que haurà de veure’s les cares contra els blaugranes el proper 9 de gener, a Jiddah, a l'Aràbia Saudita, país que acollirà aquesta competició durant els tres propers anys.

Així, el rival en la hipotètica final del 12 de gener serà el guanyador de l’eliminatòria entre el València i el Reial Madrid, semifinal que es jugarà el 08/01.

Cal recordar que la Supercopa d’Espanya ha canviat el format i, enguany, són quatre els equips que la disputen: el Barça, com a campió de la Lliga –i també com a subcampió de la Copa-, el València, com a campió de la Copa del Rei, i l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, com a segon i tercer classificats de la Lliga, respectivament.

D’aquesta manera, la Supercopa d’Espanya es disputarà en format Final a Quatre i amb un canvi de dates, per deixar enrere els enfrontaments de l’estiu a doble partit entre els campions de la Lliga i de la Copa –o el subcampió de la Copa en cas de doblet d’un dels participants.

A la recerca de la 14a Supercopa

D’aquesta manera, el Barça ja sap quin camí ha de seguir si vol revalidar el títol de Supercampió. I és que el conjunt blaugrana, que suma 13 Supercopes d’Espanya a les seves vitrines, va aconseguir-ne l’última l’any 2018, quan els d’Ernesto Valverde van vèncer per 2-1 el Sevilla a Tànger amb gols de Gerard Piqué i Ousmane Dembélé.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut